ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Παπαθανασίου - Τσότρας: Κατέκτησαν οκτώ μετάλλια σε ισάριθμους αγώνες

Παπαθανασίου - Τσότρας: Κατέκτησαν οκτώ μετάλλια σε ισάριθμους αγώνες

Ο Αιμίλιος Παπαθανασίου επέστρεψε στην δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο που τον κράτησε εκτός για 15 μήνες και σε 8 αγώνες Σταρ μαζί με τον Αντώνη Τσότρα κατέκτησαν ισάριθμα μετάλλια.

Δεν έχει προηγούμενο. Ο Αιμίλιος Παπαθανασίου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από σοβαρό τραυματισμό στον ώμο που τον κράτησε εκτός θαλάσσιων στίβων για 15 μήνες και σε 8 αγώνες Σταρ που έτρεξε μαζί με τον Αντώνη Τσότρα κατέκτησαν ισάριθμα μετάλλια!

Τέσσερα χρυσά, δύο αργυρά και δύο χάλκινα. Και, μάλιστα, μέσα σε διάστημα τριών μηνών και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο μέχρι τις τελευταίες ημέρες του 2016. Τα επτά μετάλλια ήταν σε διεθνείς αγώνες του εξωτερικού και το όγδοο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Λογικό είναι ο Παπαθανασίου να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τις συνεχείς επιτυχίες του και φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει δυνατά και το 2017. Ο 43χρονος ιστιοπλόος δήλωσε: "Περίμενα με αγωνία να ξανατρέξω σε μεγάλους διεθνείς αγώνες και όλα πήγαν πολύ καλά.

Το πρώτο που θέλω είναι να είμαι υγιής για να μπορέσω να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση και να συνεχίζω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο. Μαζί με τον Αντώνη Τσότρα δουλεύουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, διότι οι μεγάλοι μας στόχοι το 2017 είναι το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ