ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Κοντά στους τρεις πρώτους ο Κοκκαλάνης

Κοντά στους τρεις πρώτους ο Κοκκαλάνης

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι το παγκόσμιο κύπελλο της ISAF. Στα RSX έχουν γίνει τρεις ιστιοδρομίες και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης είναι 4ος με 7 βαθμούς μεταξύ 19 σκαφών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι το παγκόσμιο κύπελλο της ISAF με χρηματικό έπαθλο στους νικητές 200.000 ευρώ. Μέχρι τώρα έχουν γίνει ιστιοδρομίες στην κατηγορία NACRA όπου συμμετέχουν η Σοφία Μπεκατώρου με τον Κώστα Τριγκώνη. Με 39 βαθμούς είναι 12οι σε σύνολο 17 σκαφών και οι θέσεις τους στις πέντε κούρσες που έχουν διεξαχθεί είναι 15, 12, 2, 10 και 15.

Και τα τρία σκάφη που προηγούνται είναι από την Γαλλία. Πρώτοι είναι οι Μπ. Μπεσόν -Μ.Ριού με 10 βαθμούς και ακολουθούν οι Μ.Βαιρό- Μ.Οντινέτ με 15β και οι Α. Ογκερό-Μ.Βαντάμ με 16 βαθμούς.

Στα RSX έχουν γίνει τρεις ιστιοδρομίες και ο Βύρωνας Κοκκαλάνης είναι 4ος με 7 βαθμούς μεταξύ 19 σκαφών. Έχει τερματίσει 4, 3, 7 και είναι πολύ κοντά στους τρεις πρώτους.

Προηγείται ο Πολωνός Π. Ταρνόφσκι με 2 βαθμούς, ακολουθεί ο Γάλλος Λ. Γκιάρντ με 4β και τρίτος είναι ο Πολωνός Π. Μίσζκα με 6 βαθμούς.

Στα 470 οι Παναγιώτης Μάντης-Παύλος Καγιαλής είναι δεύτεροι και στα FINN ο Γιάννης Μιτάκης είναι πέμπτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ