ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Δεύτερος στο Ρίο ο Κοκκαλάνης

Δεύτερος στο Ρίο ο Κοκκαλάνης

Στο Ρίο της Βραζιλίας βρίσκεται ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και μετέχει στο test event ενόψει των ολυμπιακών αγώνων. Αγωνίζονται 28 σκάφη και μέχρι τώρα έχουν γίνει 5 ιστιοδρομίες.

Στο Ρίο της Βραζιλίας βρίσκεται ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και μετέχει στο test event ενόψει των ολυμπιακών αγώνων. Αγωνίζονται 28 σκάφη και μέχρι τώρα έχουν γίνει 5 ιστιοδρομίες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πάει πολύ καλά και με 9 βαθμούς ποινής είναι 2ος πίσω από τον Ολλανδό Ντ.Β.Ρισελμπέργκε, ο οποίος έχει τους ίδιους βαθμούς. Τρίτος είναι ο Γάλλος Π.Λ.Κόγκ με 11 βαθμούς.

Οι θέσεις που τερμάτισε ο Κοκκαλάνης στις πέντε κούρσες είναι 2,3,2,5,2. Μέχρι τώρα έχει «πετάξει» την 5η θέση.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων RSX στην Ταβίρα της Πορτογαλίας πήρε μέρος ο Ε.Κουτεντάκης. Ετρεξαν 32 σκάφη και μετά από 12 ιστιοδρομιες ο Ελληνας ιστιοπλόος κατέλαβε την 23η θέση .

Τους 12 έχουν φτάσει οι ιστιοπλόοι μας που δήλωσαν συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα laser 4,7 που θα διεξαχθεί στο Καράτσου της Ιαπωνίας από 8 έως 15 Αυγούστου. Πρόκειται για τους Λ.Αλιβιζάκη, Κ.Ο.Χουσιάδα, Μ. Καραδήμα , Α.Μακρή, Ι.Πόππη, Ν.Ταμπάκη, Κ.Θανάσουλα, Π.Θ.Τσαραμιρσή, Δ.Μάμαλη, Κ.Παλαιού, Α.Προβελεγγίου και Ε.Τσάλτα.

Τρίτη θέση στον κόσμο για τις Ταβουλάρη και Κουτσουμπού

Τεράστια επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοϊα . Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 420 που ολοκληρώθηκε στην Γερμανία οι Α. Ταβουλάρη-Φ. Κουτσουμπού πήραν την 3η θέση και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Στις δυο τελευταίες κούρσες τερμάτισαν 5 και 1 αντίστοιχα και με 47 βαθμούς σε 10 ιστιοδρομίες ήταν τρίτες με 47 βαθμούς. Πολύ κοντά στις πρώτες Ιταλίδες Κ.Ομάρι – Φ.Ρούσο (40 β ) και τις δεύτερες Τζ .Λο –Τζ.Γέο από την Σιγκαπούρη 45 β.

Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και από τις Σ. Μπακατσιά- Ν. Παπαγεωργίου, οι οποίες με 61 β κατέκτησαντην 5η θέση. Το 3ο ελληνικό σκάφος με τις Ε. Δρούγκα- Ε. Βαρδαλή κατέλαβε την 14η θέση .

Στα αγόρια έγιναν επίσης δέκα κούρσες και στο χρυσό στολίσκο οι Α. Αρβανίτης-Θ. Κανακάρης τερμάτισαν 23οι, οι Ι. Μουστακαριάς- Γ. Καραδήμας 28οι, οι Β. Γουργιώτης- Ι. Παππάς 41οι και οι Ν. Μπριλάκης-Ν. Γεωργακόπουλος 50οι.

Στον αργυρό στολίσκο οι Ν. Πατέλης- Γ. Δαφερέρας τερμάτισαν 22οι, οι Κ. Ισχάκης-Ο. Μπατσής 31οι και οι Ι. Κρητικός-Π. Καρδακάρης 33οι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ