ΙΠΠΑΣΙΑ

Με 12 ιππείς στο Βαλκανικό Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Με 12 ιππείς στο Βαλκανικό Ιππικής Δεξιοτεχνίας

Με 11 αμαζόνες και 1 ιππέα θα λάβει μέρος η Ελλάδα στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Με 11 αμαζόνες και 1 ιππέα θα λάβει μέρος η Ελλάδα στο φετινό Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και συγκεκριμένα στο ιππικό κέντρο Hippodrom.

Η Εταιρεία ΜΕΤΚΑ είναι χορηγός της μεταφοράς των αλόγων της Εθνικής Ομάδας, που αναχώρησαν την Κυριακή από την Ελλάδα και αναμένεται να φθάσουν σήμερα στο Ζάγκρεμπ.

Η Ελλάδα θα λάβει μέρος με πλήρεις ομάδες 4 ιππέων στις κατηγορίες Ενηλίκων και Εφήβων και με 2 ιππείς στις κατηγορίες Νέων Ιππέων και Παίδων αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Ενηλίκων θα συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτοι Πρωταθλητές 2017, Στέλιος Σταυρουλάκης  με τον Baiao, Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον Flavio Go, Χριστίνα Σαχίνογλου  με τον Rafaello 4 και Ευαγγελία Κούπενου με τον Ihor.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων οι δύο πρώτες Πρωταθλήτριες, Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι με την Djonas Figaro και Ελισάβετ Μάικα με τον  Sir Kavalier. Στην Κατηγορία Εφήβων θα πάρουν μέρος οι τέσσερις πρώτες Πρωταθλήτριες, Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre,  Ελένη Ρέτσου με την Fairytale, Ραφαήλια Γεωργουλέα  με τον Cassian 006 και Μυρτώ Κουβάτση  με τον Grossino M. Τέλος στην  Κατηγορία Παίδων θα αγωνιστούν οι δύο πρώτες Πρωταθλήτριες,  Μαρία Ελένη Τουρκομάνη με τον Dj  και Ειρήνη Ντιμιτρίγεβιτς  με τον Escordio.

Συνολικά θα πάρουν μέρος 62 άλογα και ιππείς από επτά χώρες, την Ελλάδα, την Βουλγαρία, την Κροατία, την Ρουμανία, την Τουρκία, την Σερβία και την Σλοβενία. Αρχηγός Ομάδος είναι η κα Έφη Κουμπέτσου.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γιατί ο Νεϊμάρ δεν θα γίνει ποτέ σπουδαίος

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μας δίνει όλο και περισσότερες αφορμές να θεωρήσουμε ότι θα μείνει για πάντα ένας ανώριμος παικταράς.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

Ένας δημοσιογράφος ακολούθησε τον κατά πολλούς πιο γρήγορο Έλληνα ράπερ από τον Βύρωνα μέχρι τη Σπάρτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24