ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πρόβα Γλασκώβης στη Θεσσαλονίκη

Πρόβα Γλασκώβης στη Θεσσαλονίκη

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Βλάσης Μάρας, ο Νίκος Ηλιόπουλος και η Βάσω Μιλλούση θα αγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης την Παρασκευή (15/5) και το Σάββατο (16/5).

Την ευκαιρία να δουν τους αθλητές που διακρίθηκαν στο ευρωπαϊκό του Μονπελιέ θα έχει το κοινό της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή (15/5) και το Σάββατο (16/5) κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής στη Μίκρα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, ο Λευτέρης Πετρούνιας θα κάνει τρία όργανα (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι), ο "χάλκινος" στο μονόζυγο, ο Βλάσης Μάρας επίσης σε τρία όργανα (άλμα, δίζυγο, μονόζυγο) και ο φιναλίστ στον τελικό του σύνθετου ατομικού, Νίκος Ηλιόπουλος θα κάνει και τα έξι όργανα (άλμα, έδαφος, πλάγιος ίππος, δίζυγο, μονόζυγο, κρίκοι). Το ίδιο θα πράξει και η Βάσω Μιλλούση στο σύνθετο ατομικό τωνγυναικών (έδαφος, δοκός ισορροπίας, ασύμμετροι ζυγοί, άλμα).

Η εθνική ομάδα θα αγωνιστεί στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού (12-28/6), αλλά οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αθλήτριες θέλουν να τελειοποιήσουν τα προγράμματα τους ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Γλασκώβης.

Το χειμώνα λοιπόν στη Σκωτία θα μοιραστούν τα πρώτα ολυμπιακά εισιτήρια. Η Ελλάδα θέλει να στείλει πλήρη ομάδα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, επομένως οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουν σύνθετο ατομικό στη Γλασκώβη, προτού διεκδικήσουν ο καθένας για λογαριασμό τους τη συμμετοχή το 2016 με την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ