ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Κλείδωσαν πάλι έξω την ενόργανη

Κλείδωσαν πάλι έξω την ενόργανη

Κλειδωμένες πόρτες βρήκε και πάλι η εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά και όλα αυτά ενώ είχε ρυθμιστεί το ζήτημα.

Ζεστό-κρύο είναι το παιχνίδι που παίζει η διοίκηση Αγίου Κοσμά στην εθνική ομάδα ενόργανης γυμναστικής. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης βρήκαν και πάλι κλειδωμένη την πόρτα στο προπονητήριο, το μοναδικό που υπάρχει σε ολόκληρη την Αττική.

Ακριβώς πριν από μια εβδομάδα είχε ξαναγίνει το ίδιο πράγμα για τελευταία φορά όπως ήλπιζαν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας. Είχαν λάβει διαβεβαιώσεις πως η ομάδα θα μπορέσει να προπονείται δίχως προβλήματα μέχρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας στις αρχές Οκτωβρίου.

" Έλεος πλέον με αυτή την κατάσταση", διαμαρτυρήθηκε ο αρχιπροπονητής Δημήτρης Ράφτης. "Το ελληνικό κράτος πληρώνει χρήματα για αυτό το προπονητήριο. Ας πούμε στους Έλληνες πολίτες πως πετούν τα λεφτά τους. Εγώ ο ίδιος πληρώνομαι για να γυμνάζω αυτούς τους αθλητές.

Από την ώρα που ανέλαβε η καινούργια διοίκηση, μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Σήμερα ξαναπήραμε τηλέφωνο και ήρθαν να μας ανοίξουν μετά από μιάμισι ώρα. Οι αθλητές δεν είναι "ζώα" να περιμένουν στον ήλιο και στη ζέστη. Χάνεται η πρωινή προπόνηση είκοσι μέρες πριν από το παγκόσμιο, εκεί που θα γίνει το πρώτο βήμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

Η Ελλάδα χρειάζεται να περάσει στις 24 καλύτερες ομάδες, προκειμένου να αγωνιστεί με πλήρη σύνθεση στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2015 στη Γλασκώβη, στο οποίο θα μοιραστούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι σήμερα ήταν ανοιχτή η πόρτα της ρυθμικής που οδηγεί στην αίθουσα της ενόργανης, αλλά κλειδωμένη η ενόργανη.

Η ειρωνεία είναι πως το πρωί παραδόθηκε και το καινούργιο ταπί που περίμεναν τουλάχιστον ένα μήνα. Θα χρειαστεί να αφαιρεθεί το προηγούμενο ταπί, να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις ώστε να τοποθετηθεί το καινούργιο ταπί που αγοράστηκε από την ΕΟΕ.

Προς το παρόν τα κουτιά (σ.σ. το ταπί είναι σε κομμάτια και θέλει συναρμολόγηση) εμποδίζουν να γίνει σωστά η προπόνηση.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του Αγίου Κοσμά, Κωνσταντίνο Πρίφτη, αλλά δεν υπήρξε απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ