ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η "μαμά-λάστιχο" του Ουτσιμούρα

Η "μαμά-λάστιχο" του Ουτσιμούρα

Η μητέρα του Ιάπωνα πρωταθλητή της ενόργανης, Κοχέι Ουτσιμούρα έβαλε τα γυαλιά στο γιο της σε πρόσφατη συμμετοχή της σε αγώνες. Άφησε άφωνους τους συμπατριώτες της (video).

Όταν ο Κοχέι Ουτσιμούρα ολοκληρώσει την καριέρα του, θα μείνει στην ιστορία ως ο πληρέστερος γυμναστής όλων των εποχών. Χρυσός Ολυμπιονίκης και τέσσερις σερί φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο σύνθετο ατομικό της ενόργανης γυμναστικής ο 25χρονος Ιάπωνας οφείλει την επιτυχία του (και) στη μητέρα του.

Η Σούκο άνοιξε τις πόρτες του κόσμου της γυμναστικής όταν ο Κοχέι ήταν τριών χρονών στο γυμναστήριο που είχε ανοίξει με τον άνδρα της στο Ναγκασάκι.

Ο γιος της, ένας από τους δημοφιλέστερους ανθρώπους της χώρας, προπονείται πλέον στο Τόκιο με την εθνική ομάδα, αλλά επιστρέφει συχνά στη γενέτειρα του.

Ήταν παρών στο γυμναστήριο την ημέρα που η Σούκο έκανε τους Ιάπωνες να τρίβουν τα μάτια τους από θαυμασμό και έκπληξη για την αγωνιστική παρουσία της σε τουρνουά Masters. Αν θέλετε το πιστεύετε, αλλά η εξωστρεφής Σούκο είναι πενήντα χρονών!

Γυμνάζεται καθημερινά και προπονεί εκατοντάδες παιδάκια. Περιμένει από το γιο της να της φέρει το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νανίγκ τον Οκτώβριο.

Απολαύστε την (από το 2:57):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ