ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Ντοπέ η Ανανιάδου

Ντοπέ η Ανανιάδου

Η Ευτυχία Ανανιάδου βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και αναμένεται να τιμωρηθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία άρσης βαρών.

Μία Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα άρσης βαρών και αυτή βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας. Ο λόγος για την Ευτυχία Ανανιάδου που βρέθηκε να έχει κάνει χρήση δεϋδρο-χλωρ-μεθυλτεστοστερόνης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στην κατηγορία των +75 κιλών και σήκωσε 251 κιλά στο σύνολο. Στην κίνηση του αρασέ σήκωσε με την δεύτερη προσπάθεια 113 κιλά και πήρε την 20η θέση, ενώ στο ζετέ είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες, σήκωσε 138 κιλά και κατέλαβε την 22η θέση. Συνολικά, είχε πέντε στις έξι έγκυρες προσπάθειες και έδειξε ιδιαίτερη σταθερότητα.

Συνολικά 20 αθλητές από τα περίπου 200 δείγματα βρέθηκαν θετικοί σε χρήση απαγορευμένων ουσιών με τους περισσότερους να έχουν χρησιμοποιήσει την δεϋδρο-χλωρ-μεθυλτεστοστερόνη. "Η IWF ενημερώνει ότι το δείγμα της αθλήτριας Ευτυχίας Ανανιάδου βρέθηκε θετικό στην ουσία δεϋδρο-χλωρ-μεθυλτεστοστερόνη. Ως αποτέλεσμα η αθλήτρια αποβάλλεται. Σε κάθε περίπτωση κατά την οποία διαπιστώνεται ότι ο αθλητής δεν υπέπεσε σε παράβαση κανόνα αντι-ντόπινγκ, η σχετική απόφαση θα δημοσιευθεί επίσης" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Ιακώβου στο Sport24.gr για το ντόπινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ