ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρομακτική πτώση στην Αυστρία

Τρομακτική πτώση στην Αυστρία

Δείτε σε video το ατύχημα του χρυσού Ολυμπιονίκη Τόμας Μόργκενστερν, το οποίο κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες. Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το άλμα με σκι (ski jumping) είναι ένα από τα θεαματικότερα αθλήματα, επικίνδυνο σπορ που αγαπάει η τηλεόραση. Έτσι την τρομακτική πτώση του Τόμας Μόργκενστερν μετέδωσαν "ζωντανά" ορισμένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στον κόσμο.

Ο τρις φορές "χρυσός" Ολυμπιονίκης είχε πτώση στη διάρκεια προσπάθειας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο άλματος με σκι στο Τάουπλιτζ της Αυστρίας.

Ο 27χρονος άνδρας έχασε από τη σφοδρότητα της πτώσης τα σκι του. Έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, αλλά κατάφερε να επικοινωνήσει με τους τραυματιοφορείς και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Τρομακτική πτώση στην Αυστρία

Μετά την πτώση

Έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πρήξιμο στους πνεύμονες. Νοσηλεύεται, διατηρώντας τις αισθήσεις του στην εντατική μονάδα νοσοκομείου. Οι γιατροί θα παρακολουθήσουν τον Μόργκενστερν τις επόμενες 72 ώρες.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε νέα πτώση. Βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, ωστόσο συνήλθε και αγωνίστηκε μετά από 13 μέρες στη σπουδαιότερη διοργάνωση "Four Hills" καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

Φέτος ήθελε να γίνει ο πρώτος Αυστριακός αθλητής με τέσσερα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες (θερινούς ή χειμερινούς).

Το video του ατυχήματος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ