Το κορίτσι της φλόγας του 2004 με υποτροφία στις ΗΠΑ!

Το κορίτσι της φλόγας του 2004 με υποτροφία στις ΗΠΑ!

Το κορίτσι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, σπουδάζει στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και κέρδισε υποτροφία για το Watson School of Biological Sciences στο Cold Spring Harbor Laboratory στις ΗΠΑ.

Η νεαρή τότε Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, συνδέθηκε με μια από τις σημαντικότερες στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Ήταν το κορίτσι με τα υπέροχα μάτια που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα στην Τελετή Λήξης στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σήμερα, 13 χρόνια μετά,  η Φωτεινή συνεχίζει από το δικό της μετερίζι να... φωτίζει με τις γνώσεις της. Σπουδάζει στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και κέρδισε υποτροφία για το Watson School of Biological Sciences στο Cold Spring Harbor Laboratory στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για ένα κορυφαίο Κέντρο Μοριακής Βιολογίας που προσφέρει κάθε καλοκαίρι σε επιλεγμένους άριστους προπτυχιακούς φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν και να σταδιοδρομήσουν στις Βιολογικές Επιστήμες.

Η Φωτεινή είναι η μόνη Ελληνίδα ανάμεσα σε 20 φοιτητές και φοιτήτριες που επιλέχτηκαν μεταξύ 800 υποψηφίων από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν μαθήματα, σεμινάρια και να πραγματοποιήσουν εργαστηριακή διατριβή σε καινοτόμα θέματα Μοριακής Βιολογίας, υπό την επίβλεψη των καθηγητών του ερευνητικού κέντρου.

Και εις ανώτερα!

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου: Άγνωστοι με κουκούλες κατέστρεψαν τα ξημερώματα τον Phylax

Το άγαλμα που έχει διχάσει την τοπική κοινωνία βρέθηκε πεσμένο στο έδαφος, με τον δήμαρχο να κάνει λόγο για εσκεμμένη ενέργεια

Τα καλύτερα κραξίματα κάτω από σελίδες εστιατορίων στο Facebook

Μπινελίκια για φαγητά-κάλτσες και πιάτα μέσα στην μπίχλα.

Βασίλης Στεφανάκος: Ο πολιτικοποιημένος 'Νονός'

Ο Βασίλης Στεφανάκος έχει χαρακτηριστεί ο ηγέτης της "Greek Mafia" και η ομάδα του υπήρξε αντίπαλη με άλλες επίσης ισχυρές ομάδες της νύχτας - Ήταν πολιτικοποιημένος με αριστερό προφίλ και δεν είχε αρνηθεί τις φιλικές σχέσεις με τους "Πυρήνες της Φωτιάς"

Γιατί το καινούριο Survivor θα πάει άπατο

Έχουμε και αποδείξεις και ονόματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24