ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Θυσιάστηκε" για την αδερφή της

"Θυσιάστηκε" για την αδερφή της

Δύο αδερφές, μια θέση στην ολυμπιακή ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η "θυσία" της Τρέισι Μπαρνς έγινε διαφημιστικό σποτ. Διαβάστε την ιστορία και δείτε το video.

Υπάρχουν εκατομμύρια αθλητές στον κόσμο, αλλά ελάχιστοι καταφέρνουν να λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πόσο μάλλον σε τρεις ολυμπιακές διοργανώσεις.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το διαφημιστικό σποτ της Guinness που περιγράφει την ιστορία των δίδυμων αδερφών Τρέισι και Λάνι Μπαρνς, πρωταθλήτριες στο δίαθλο για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Τρέισι Μπαρνς έγινε μια από τις πέντε αθλήτριες της αμερικανικής ομάδας για το Σότσι. Αποφάσισε να αφήσει τη θέση της για την επόμενη αθλήτρια, τη μεγαλύτερη κατά πέντε λεπτά αδερφή της, Λάνι.

"Θυσιάστηκε" για την αδερφή της

Η Τρέισι

Η τελευταία είχε αρρωστήσει βαριά, δεν συμμετείχε στους τέσσερις τελευταίους αγώνες πρόκρισης και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί για τρίτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Τρέισι ανέβασε την αδερφή της στο βουνό, της είπε την απόφαση της και οι δίδυμες έκλαψαν αγκαλιά.

" Η αγάπη θέλει αφοσίωση όχι εγωισμό. Αγάπη σημαίνει να εγκαταλείπεις το όνειρο σου, ώστε να πραγματοποιήσει κάποιος άλλος το δικό του", σχολίασε η Τρέισι.

Άφησε τη θέση της γιατί η Λάνι είναι καλύτερη αθλήτρια. Η ίδια η Λάνι τόνισε πως " αυτή η ενέργεια δείχνει τι σημαίνει πραγματικά να είσαι Ολυμπιονίκης. Στον πυρετό των Αγώνων ξεχνούμε το πραγματικό νόημα τους. Δεν αφορούν τα μετάλλια, τη φήμη και όλα αυτά. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θέλουν έμπνευση, ομαδικότητα, τελειότητα. Δεν μπορώ να φανταστώ ακριβέστερο παράδειγμα ολυμπιακού πνεύματος από εκείνο που διαθέτει η Τρέισι".

"Θυσιάστηκε" για την αδερφή της

Οι αδερφές Μπαρνς

Η Λάνι βρίσκεται ήδη στο Σότσι και έχει δεσμευθεί πως θα τα δώσει όλα για να κατακτήσει μετάλλιο το οποίο θα χαρίσει στην αδερφή της. Η Τρέισι έμεινε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες για να δίνει συνεντεύξεις.

Η ιστορία τους έφτασε στα αυτιά των ανθρώπων της Guinness και οι δύο αδερφές πρωταγωνιστούν σε διαφημιστικό σποτ.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ