ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναδινός: "Ανάγκη εκδημοκρατισμού εκ βάθρων"

Συναδινός: "Ανάγκη εκδημοκρατισμού εκ βάθρων"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, με τοποθέτηση του στο προφίλ του στο Facebook άσκησε κριτική για τα όσα έγιναν στις εκλογές της ΕΟΕ.

Όσοι τον ακολουθούν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωρίζουν ότι τοποθετείται μέσα από το προφίλ του για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του αθλητισμού. Αυτό το δρόμο επέλεξε για μία ακόμα φορά ο Ιούλιος Συναδινός.

Μέσα από το προφίλ του στο Facebook τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν στις εκλογές της ΕΟΕ τονίζοντας ότι ανέδειξαν το άλλο πρόσωπο του ελληνικού αθλητικού παραγοντισμού και τόνισε την ανάγκη για εκδημοκρατισμό εκ βάθρων.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: "Ως άνθρωπος του αθλητισμού έχω την ταπεινή άποψη πως: όσα διεμήφθησαν εδώ κι ένα χρόνο με αφορμή τις χθεσινές εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όσα συνέβησαν το τελευταίο δεκαήμερο στις δικαστικές αίθουσες και όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία, από τους "θεματοφύλακες" του Ολυμπισμού αποδεικνύουν το "άλλο" πρόσωπο του ελληνικού αθλητικού παραγοντισμού.Τρανή απόδειξη της αναγκαιότητας εκδημοκρατισμού εκ βάθρων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ