ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα

Στη Θεσσαλονίκη η Ολυμπιακή Φλόγα
Ολυμπιακή Φλόγα

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα, με πρώτο λαμπαδηδρόμο τον Ιωάννη Μελισσανίδη, ακολούθησε ο Κώστας Τριγκώνης και άλλοι Ολυμπιονίκες της πόλης.

Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα, που συνεχίζει το ταξίδι της, στο Λευκό Πύργο. Τον βωμό άναψε η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού "Άλμα Ζωής" του νομού Θεσσαλονίκης, Γιώτα Οικονόμου.

Μαζί της ο εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων,Νικόλαος Κότσης που με υπερηφάνεια και συγκίνηση παρέδωσαν την φλόγα, στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, ολυμπιονίκη μας Ιωάννη Μελισσανίδη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε εκφώνηση χαιρετισμών αλλά και ανταλλαγή δώρων μεταξύ εκπροσώπων Ελλάδος και Μ. Βρετανίας όπως και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το Λύκειο Ελληνίδων. Αίσθηση πάντως προκάλεσε η απουσία του δημάρχου της πόλης Γ. Μπουτάρη.

Με την ολοκλήρωση της τελετής της αφής της φλόγας στο Ολυμπιακό Μουσείο, συνέχισε την διαδρομή της για την πόλη των Σερρών και την Τρίτη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη οπού θα πάρει τον δρόμο για την Αθήνα. Από εκεί θα καταλήξει στο Λονδίνο για την έναρξη των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ