Στα Σκόπια οι Καπράλος και Κολυμπάδης

Στα Σκόπια οι Καπράλος και Κολυμπάδης

Στα Σκόπια βρίσκονται από σήμερα (18/5) ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης, για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Στα Σκόπια βρίσκονται από σήμερα (18/5) ως και την Κυριακή (21/5), ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης, για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών.

Ο κ. Καπράλος θα παρουσιάσει στην Εκτελεστική Επιτροπή, της οποίας είναι μέλος, την πρόοδο των έργων για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μinsk 2019», καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, με την ιδιότητα του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών για τους Αγώνες.

Ο κ. Κολυμπάδης μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο Στράτο Καρέτο και την υπάλληλο της ΕΟΕ Βασιλική Μπαλτά, θα συμμετάσχουν στις εργασίες του 38ου Σεμιναρίου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, που διεξάγεται παράλληλα με το Φόρουμ της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης της ΔΟΕ.

Θα συζητηθούν οι δράσεις της Ολυμπιακής Αλληλεγγύης ως το 2020, αλλά και όλοι οι επερχόμενοι αγώνες, που σχετίζονται με τις Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

Black Friday: Ο Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές

Οι προσφορές που ξεχωρίζουν, το ξεκαθάρισμα του στοκ και η επιθετική πολιτική της Κωτσόβολος στο φετινό Black Friday

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24