Πρόσκληση Καπράλου στον Κούβελο

Πρόσκληση Καπράλου στον Κούβελο

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, έστειλε επιστολή στα 11 μέλη της που δεν μετέχουν στις συνεδριάσεις της και τους ζητά για το καλό του ελληνικού αθλητισμού,να δουλέψουν όλοι μαζί, άσχετα με το τι γίνεται με τις δικαστικές εξελίξεις.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, έστειλε επιστολή στα 11 μέλη της ομάδας Κούβελου που δεν μετέχουν στις συνεδριάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Κούβελου, με την οποία τους ζητά να επιστρέψουν στις συνεδριάσεις της Ολομέλεια της ΕΟΕ για το καλό του ελληνικού αθλητισμού, ασχέτως με την απόφαση του δικαστηρίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

"Όπως γνωρίζεις πριν από λίγες ημέρες εκδόθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (54/2017), που έκρινε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη λειτουργίας της ΕΟΕ και απέρριψε την αίτηση αναστολής των αποφάσεων της Ολομέλειας της 6Φεβρουαρίου 2017.

Με αφορμή αυτή την απόφαση, θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου ότι η παρουσία σου στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας δεν είναι απλώς χρήσιμη αλλά και αναγκαία. Η ΕΟΕ οφείλει να συνεχίσει το έργο της για να συνεισφέρει στον ελληνικό αθλητισμό και το Ολυμπιακό κίνημα.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα μας, η ΕΟΕ πρέπει να λάβει αποφάσεις για την στήριξη της λειτουργίας των ολυμπιακών αθλημάτων, την ενίσχυση της Ολυμπιακής Προετοιμασίας των κορυφαίων αθλητών μας αλλά και για μια σειρά από σημαντικά θέματα, όπως η τροποποίηση του απαρχαιωμένου καταστατικού μας, οι ελλείψεις του οποίου προκάλεσαν και τα προβλήματα στη σύγκληση της Ολομέλειας της 6/2/2017. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι κι εσύ παρών σ΄ αυτές τις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού.

Κοινός στόχος όλων των μελών της Ολομέλειας της ΕΟΕ πρέπει να είναι μόνο το καλό του Ελληνικού αθλητισμού. Για το λόγο αυτό, είμαι σίγουρος ότι με τη συμμετοχή σου στις συνεδριάσεις της ΕΟΕ, μπορείς να συνεισφέρεις θετικά προς την υλοποίηση αυτού του κοινού στόχου αλλά και να συνδράμεις στην ομαλή λειτουργία του Ολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα.

Και για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, με αυτήν την επιστολή, δεν επιδιώκω ουδεμία παρέμβαση στις απόψεις σου περί προσφυγής σας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ούτε κάποια αλλαγή στην στάση σου ως προς αυτές. Ας αφήσουμε τα Δικαστήρια να βγάλουν τις δικές τους αποφάσεις, όταν θα έλθει η ώρα. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Σπύρος Καπράλος"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

'Υιοθετείται' η ακριτική Κίναρος, μαζί και η μοναδική κάτοικος

Σε σημαντική πρωτοβουλία προχωρά η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες της μόνιμης κατοίκου της Κινάρου - Τι είχε πει η μοναδική φύλακας-άγγελος της ακριτικής βραχονησίδας στο News24/7

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

ΗΠΑ: Να εγκαταλείψει η Αλβανία τη διχαστική ρητορική του παρελθόντος

Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια του κ. Ράμα

Ο Clint Eastwood έφτιαξε την πιο περίεργη ταινία του μήνα

Είδαμε και σχολιάζουμε τις ταινίες που έκαναν πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Φεβρουαρίου.

Όσκαρ 2018: Όταν οι σταρ μιλούν για πολιτική

Στα 90 χρόνια της απονομής των Όσκαρ, δεν ήταν λίγοι οι βραβευθέντες που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το βήμα των βραβείων για να εκφράσουν τις πολιτικές τους θέσεις. Αυτές είναι οι πιο δυνατές "πολιτικές ομιλίες" στην ιστορία των Όσκαρ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24