ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραολυμπιακοί αγώνες: Το συγκινητικό μήνυμα του Ηλία Ψινάκη για τον Παναγιώτη

Παραολυμπιακοί αγώνες: Το συγκινητικό μήνυμα του Ηλία Ψινάκη για τον Παναγιώτη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηλίας Ψινάκης παρευρέθηκε στην παρουσίαση της Ελληνικής Αποστολής των Παραολυμπιακων Αγώνων, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τους αθλητές αλλά και τον μικρό Παναγιώτη.

ΟΔήμαρχοςΜαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, έγραψε στο instagram: "Φίλησα, ευχήθηκα και φωτογραφήθηκα με έναν έναν προσωπικά με όλους τους αθλητές της Ελληνικής Αποστολής των Παραολυμπιακων Αγώνων που πάει στο Ρίο...!!!

Ο μικρούλης όμως Παναγιώτης μου πήρε την καρδιά!!! Καλά τα βραβεία και οι διακρίσεις αλλά για μένα η συμμετοχή και η προσπάθεια μετράει...Καλή επιτυχία σ' αυτούς τους Ήρωες της Ζωής με όλη μας την καρδιά."

O μικρός Παναγιώτης θα βρεθεί και αυτός στο Ρίο, μαζί με την Μαρίνα. Τα δύο παιδιά με αναπηρία θα είναι κοντά στους αθλήτές μας μετά από πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ που στηρίζει την προσπάθεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Φίλησα, ευχήθηκα και φωτογραφήθηκα με έναν έναν προσωπικά με όλους τους αθλητές της Ελληνικής Αποστολής των Παραολυμπιακων Αγώνων που πάει στο Ρίο...!!! Ο μικρούλης όμως Παναγιώτης μου πήρε την καρδιά!!! Καλά τα βραβεία και οι διακρίσεις αλλά για μένα η συμμετοχή και η προσπάθεια μετράει...Καλή επιτύχια σ' αυτούς τους Ήρωες της Ζωής με όλη μας την καρδιά. ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ