ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Τούρκοι λένε πως η Ολυμπιακή Φλόγα είναι δική τους!

Οι Τούρκοι λένε πως η Ολυμπιακή Φλόγα είναι δική τους!
INTIME SPORTS

Το ακούσαμε κι αυτό! Οι Τούρκοι δια στόματος Ταγίπ Ερντογάν, τονίζουν πως η Ολυμπιακή Φλόγα ανήκει σ' εκείνους και απαιτούν από την ΔΟΕ να της επιστραφεί! Διαβάστε αναλυτικά...

Πολλά είναι τα παράξενα θέματα που έχουν προκύψει και σας έχουμε γράψει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τον Σέρχιο Ράμος που μιμήθηκε τον Φελπς, την απίστευτη ντρίπλα πάνω στον Χάρντεν, το χειρότερο πλάγιο της χρονιάς, τον ιπτάμενο δήμαρχο, την γκάφα με την διαπίστευση του Βρετανού σπρίντερ και αρκετά άλλα. ( Μπορείτε όλα να τα διαβάσατε όλα στο σάιτ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Το πιο παράξενο όμως ήρθε σήμερα (Παρασκευή 3/8) και μας το έφεραν οι γείτονές μας οι Τούρκοι. Και όχι απλά ένας Τούρκος πολίτης, αλλά ο πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός λοιπόν, ανακάλυψε μετά από χιλιάδες χρόνια, πως η Ολυμπιακή Φλόγα δεν είναι ελληνική, αλλά προέρχεται από την χώρα του. Το τεκμηρίωσε μάλιστα με στοιχεία, σε συνομιλία του με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως στην περιοχή της Αρχαίας Λυκείας στην Αττάλεια, υπάρχει ένα βουνό που ονομάζεται Όλυμπος και εκεί ανάβουν φωτιές με φυσικό τρόπο, λόγω της ύπαρξης μεθανίου.

Ο Ερντογάν λοιπόν, ζήτησε από τον Ζακ Ρογκ τα δικαιώματα της Ολυμπιακής Φλόγας και από την ΔΟΕ δεν υπάρχει κάποια αντίδραση μέχρι στιγμής.

Δεν ξέρουμε αν έχει σχέση, απλά να σας αναφέρουμε πως οι Τούρκοι διεκδικούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ