ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκησε και σταματάει ο Μελούλι

Νίκησε και σταματάει ο Μελούλι

Ο νικητής στα 10χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης, Ουσάμα Μελούλι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Ούτε ο ίδιος ο Ουσάμα Μελούλι πίστευε πως θα μπορούσε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 10χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης.

Ο σπουδαίος Τυνήσιος κολυμβητής νίκησε όλους τους έμπειρους αθλητές της κούρσας, όπως είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης και σκέφτεται ήδη να γυρίσει σελίδα στη ζωή του μετά το Λονδίνο.

" Μετά την κατάκτηση αυτού του χρυσού μεταλλίου, σίγουρα θα σκεφτώ να εγκαταλείψω την ενεργό δράση, γιατί δεν νομίζω πως μπορώ να καταφέρω κάτι περισσότερο από το σημερινό θρίαμβο. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα καλύτερο. Ίσως είναι καλή ώρα να εγκαταλείψω τον αθλητισμό μετά από αυτό το εκπληκτικό χρυσό μετάλλιο", δήλωσε μετά τη νίκη μου.

Περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τον αγώνα, λέγοντας "ήταν μια κόλαση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω. Όταν σήκωσα το κεφάλι μου στα τελευταία 100 μέτρα, ένιωσα βαρύ το σώμα μου, τα πόδια μου είχαν "σφίξει" και τα πνευμόνια μου με έκαιγαν. Ο οργανισμός μου υπέστη σοκ τα τελευταία πέντε λεπτά. Είναι σαν τον μαραθωνοδρόμο, μόνο που είναι περισσότερο επίπονο. Τα 10χλμ. είναι ένα από τα πιο σκληρά αθλήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ