ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λεμπέσης: "Μετάλλιο στο Ρίο!"

Λεμπέσης: "Μετάλλιο στο Ρίο!"
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Λέμπεσης μίλησε για την έβδομη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ πρόσθεσε πώς θα κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Σπύρος Λεμπέσης στον τελικό του ακοντισμού κατέλαβε την έβδομη θέση, καθώς πέταξε το ακόντιο του στα 81.91 μέτρα.

Ο Έλληνας αθλητής μίλησε για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ υποσχέθηκε πώς θα κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

" Είμαι πολύ χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα. Αν και θα ήθελα λιγάκι παραπάνω έβλεπα ότι μπορούσαν να αγγίξω το μετάλλιο, αλλά στην τελική είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αυτό που κρατάω είναι ότι πάντα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες διοργάνωσεις με χαρά για την συμμετοχή μας και αν είναι δυνατόν να ακολουθούμε και το πάθος για μεγαλύτερη διάκριση", δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

" Θα πρέπει κανείς να ξεπερνά τον εαυτό του για να ανεβαίνει συνεχώς και να προσπαθεί πιο έντονα. Ο αγώνας ήταν απρόβλεπτος. Τέτοιες όμως συνθήκες τελικών αγώνων θα πρέπει να αντιμετωπίζονταν με περισσότερο πάθος θα έπρεπε να είχα βάλει περισσότερο πάθος. Μετά την δεύτερη βολή, όμως είχα κάποιες ενοχλήσεις στο σώμα μου, αλλά προσπάθησα πολύ. Τελικά είμαι χαρούμενος.

Είμαι ικανοποιημένος και με γεμίζει με κουράγιο και περισσότερο όρεξη για το μέλλον η παρουσία μου. Πιστεύω ότι μπορώ να κατακτήσω μετάλλιο στο Ρίο για αυτό θα παλέψω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ