ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξέσπασε ο Γιαννιώτης

Ξέσπασε ο Γιαννιώτης
INTIME SPORTS

Ο Σπύρος Γιαννιώτης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του μετά το τέλος του αγώνα του. "Πίστευα πως μπορώ να τα καταφέρω", είπε χαρακτηριστικά.

Ήταν το τέλος μιας μαραθώνιας προσπάθειας τεσσάρων ετών. Το φινάλε δεν ήταν αυτό που ήλπιζε ο Σπύρος Γιαννιώτης και όλοι οι Έλληνες και οι Άγγλοι που βρέθηκαν κοντά του.

Ο 32χρονος κολυμβητής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του στις πρώτες δηλώσεις του μετά από το τέλος του αγώνα.

" Πολλοί πίστεψαν σε εμένα. Τους απογοήτευσα. Ό,τι είχα να δώσω το έδωσα", τόνισε ο Γιαννιώτης και συνέχισε με δυσκολία:

" Είχα ένα σφίξιμο στα χέρια στο τέλος, αλλά αυτά είναι μέρος του προγράμματος. Ήμουν προσεκτικός στην κούρσα, ήταν καλά μελετημένη. Δεν περίμενα τόσο γρήγορο τον Μελούλι. Εκεί στον 4ος προς 5ο γύρο που άνοιξε το ρυθμό και "σπάσαμε" από τους υπόλοιπους, με έπιασε απροετοίμαστο και εκεί οφείλεται ένα μέρος της 4ης θέσης. Αυτό είναι ο αθλητισμός και το λέω για να το πιστέψω κι εγώ. Στο τέλος όταν... άνοιξαν οι υπόλοιποι, δεν πίστεψα πως θα τους φτάσω, γιατί "είχα" σφίξει αρκετά. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, έδωσα το 100% που μπορούσα, ήμουν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αυτά έχει η μαραθώνια κολύμβηση. Μετά τη νίκη στη Σαγκάη, πίστεψα πως μπορούσα να τα καταφέρω, βρέθηκα πολύ κοντά και πολύ πολύ μακριά".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ