ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορακάκη: "Ένιωσα δέος και συγκίνηση"

Κορακάκη: "Ένιωσα δέος και συγκίνηση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H Χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών στη σελίδα της στο facebook απ' την Τελετή βράβευσης των Ελλήνων Ολυμπιονικών στο Ζάππειο, εκφράζοντας το δέος και τη συγκίνηση της.

Την προηγούμενη Δευτέρα (26/09) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Ζάππειο, με την ευγενική χορηγία της Stoiximan.gr, βράβευσε τους Ολυμπιονίκες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Με αφορμή την υπέροχη βραδιά, η Χρυσή Ολυμπιονίκης στην σκοποβολή, Άννα Κορακάκη ανέβασε ένα κολάζ φωτογραφιών στη σελίδα της στο facebook, εκφράζοντας το δέος και τη συγκίνηση της.

Από την τελετή βράβευσης των Ελλήνων Ολυμπιονικών πριν από μία εβδομάδα, στις 19 Σεπτέμβρη, στο Ζάππειο. Πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την ευγενική χορηγία της Stoiximan.gr! Παρακολουθώντας τις προσπάθειες και τους αγώνες όλων μας ξανά, ένα μήνα μετά, ένιωσα δέος και συγκίνηση.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά και εύχομαι τέσσερα χρόνια μετά, με τη λήξη των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκυο, να βρισκόμαστε εκεί περισσότεροι & περισσότερες!", ήταν το μήνυμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Δείτε το ποστ:

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ