ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γκέλα για την Ουγγαρία, 9-9 με την Αυστραλία

Γκέλα για την Ουγγαρία, 9-9 με την Αυστραλία

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Ουγγαρία στον Α' Όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών. Έμεινε στο 9-9 με την Αυστραλία στο "Maria Lenk Aquatics Centre".

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Ουγγαρία στον Α' Όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο ανδρών (13-13 με την Σερβία στην πρεμιέρα). Οι κάτοχοι 15 Ολυμπιακών μεταλλίων, σε αγώνα που φιλοξενήθηκε στο "Maria Lenk Aquatics Centre", αναδείχθηκαν ισόπαλοι 9-9 με την Αυστραλία.

Λυτρωτής των "καγκουρό" ήταν ο Κότεριλ, ο οποίος έφερε το ματς στα ίσα 26 δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης.

Οι Ούγγροι, με την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 7-8, όμως κατάφεραν να προηγηθούν 9-8 με τα τέρματα των Βάργκα (στον παίκτη παραπάνω) και με τον Έρντελι δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Η Αυστραλία, ωστόσο, αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Κότεριλ, κατακτώντας τον πρώτο της βαθμό στη διοργάνωση. Ένα αποτέλεσμα ευνοϊκό για την Εθνική μας, που είναι στην πρώτη θέση του γκρουπ ως τώρα.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-2, 1-3, 2-1

Στην κορυφή του ομίλου η Βραζιλία

Το 2/2 έκανε η Βραζιλία αφού επιβλήθηκε με 16-8 επί της Ιαπωνίας και έτσι βρέθηκε στην κορυφή του ομίλου της Εθνικής μας. Οι οικοδεσπότες μπήκαν από την αρχή μπροστά στο σκορ και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα από τους Ιάπωνες.

Ιαπωνία - Βραζιλία 8-16

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 1-3, 4-4, 1-4

Η Βαθμολογία του ομίλου:

Βραζιλία 4

Ελλάδα 3

Ουγγαρία 2

Σερβία 2

Αυστραλία 1

Ιαπωνία 0

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ