ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γίνονται κανονικά οι εκλογές στην ΕΟΕ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κατά πλειοψηφία με τα παρόντα μέλη να ψηφίζουν υπέρ της διεξαγωγής ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία της ΕΟΕ. Αποχώρησε ο Λάμπης Νικολάου.

Μετά από σήριαλ το οποίο κράτησε αρκετές ώρες τελικά οι εκλογές στην ΕΟΕ διεξάγονται κανονικά. Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά ο Λάμπης Νικολάου είχε εισηγηθεί να μην διεξαχθούν έπειτα από την εισαγωγή του Ισίδωρου Κούβελου στο "Ωνάσειο".

Μάλιστα, είχε ενημερώσει σχετικά τα μέλη της ολομέλειας της ΕΟΕ ώστε να μην παρευρεθούν το απόγευμα της Δευτέρας (6/2) στα γραφεία.

Λίγο αργότερα όμως υπήρξε νέα ενημέρωση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προς τα μέλη της να παρευρεθούν κανονικά στα γραφεία στις 17.00. Κατά την προσέλευση του ο Λάμπης Νικολάου επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν οι εκλογές, όμως σε αυτό ήταν αντίθετη η πλευρά του Σπύρου Καπράλου.

Βασιζόμενη στο καταστατικό το οποίο δεν προβλέπει αναβολή των εκλογών τόνισε ότι υπεύθυνη για την απόφαση αναβολής ή μη της εκλογικής διαδικασίας είναι μόνο η Ολομέλεια. Εκείνη την ώρα στα γραφεία βρίσκονταν εκπρόσωποι από 14 Ομοσπονδίες, από το σύνολο των 27, προσκείμενες όλες στην πλευρά Καπράλου και κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογές.

Αυτή η εξέλιξη έφερε την αποχώρηση του Λάμπη Νικολάου ο οποίος θα προέδρευε της διαδικασίας αφού ήταν αντίθετος με αυτή την εξέλιξη. Έτσι, τη θέση του πήρε ο Παύλος Κανελλάκης (πρώην πρόεδρος ΣΚΟΕ).

Οι εκλογές ξεκίνησαν λίγο μετά τις 17.30 και αναμένεται το αποτέλεσμα τους με τον Σπύρο Καπράλο να παίζει δίχως αντίπαλο ουσιαστικά. Από την πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου αναμένεται αντίδραση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλά επεισόδια ακόμα.

Θυμηθείτε τι είχε νωρίτερα.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ