ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρευνα – αξιολόγηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Αγαπώ τον Αθλητισμό-Kids Athletics"

Έρευνα – αξιολόγηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Αγαπώ τον Αθλητισμό-Kids Athletics"

H EOE στην προσπάθεια της να να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν το "Αγαπώ τον Αθλητισμό-Kids Athletics", διεξάγει έρευνα για τη βελτίωση του.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην προσπάθειά της να βελτιώσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics" που διεξάγεται τα τελευταία οκτώ χρόνια στο Παναθηναϊκό Στάδιο, διενεργεί έρευνα-αξιολόγηση, που απευθύνεται πρωτίστως στα περισσότερα από 2.200 δημοτικά Σχολεία απ’ όλη τη χώρα και τους εκπαιδευτικούς που το έχουν παρακολουθήσει από το 2010 ως την περασμένη σχολική χρονιά (2016-2017).

Ως γνωστόν δεν έχει καταστεί δυνατόν να συνεχιστεί φέτος το πρόγραμμα, παρά το ότι έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας, γιατί δεν έχει εκδοθεί - για λόγους που δεν έχουν γνωστοποιηθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή - η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου.

Την έρευνα, μπορείτε να την δείτε αναρτημένη στους ιστοτόπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής hoc.gr και του Παναθηναϊκού Σταδίου www.panathenaicstadium.gr και θα σταλεί και σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά.

H EOE πιστεύει ότι με τη διεξαγωγή της έρευνας θα προστεθεί ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια για να μπορέσει να λειτουργήσει το Πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν, προς όφελος όλων των μαθητών και μαθητριών της χώρα μας.

Μπορείτε να βρείτε την έρευνα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIPDMwH8Eayb1BLnIxYLABlL5GlM4ZHvpPxxfm25GztTZqBA/viewform?c=0&w=1


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ