ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιβεβαιώνει η ΕΟΕ την ύπαρξη θετικού δείγματος

Επιβεβαιώνει η ΕΟΕ την ύπαρξη θετικού δείγματος

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιβεβαίωσε την ύπαρξη θετικού δείγματος σε μέλος της ελληνικής αποστολής χωρίς να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Η επιβεβαίωση για την ύπαρξη θετικού δείγματος σε έλεγχο ντόπινγκ μέλους της ελληνικής αποστολής ήρθε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επιβεβαίωσε την είδηση χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στη λιτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι το θετικό δείγμα βρέθηκε σε έλεγχο που έγινε στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα στο πλαίσιο των ελέγχων που είχε ζητήσει η ΕΟΕ με το συγκεκριμένο μέλος της αποστολής να αποχωρεί από το Ολυμπιακό Χωριό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ αναφέρει: "To αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στο Ρίο, ανακοινώνει την ύπαρξη θετικού πρώτου δείγματος σε μέλος της αποστολής, κατά τη διάρκεια ελέγχου ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουλίου στην Αθήνα.

Η ΕΟΕ είχε ζητήσει τον έλεγχο όλων των Ελλήνων αθλητών που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το συγκεκριμένο μέλος έχει αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ