ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκτός ημιτελικών Ντουντουνάκη και Βουρνά

Εκτός ημιτελικών Ντουντουνάκη και Βουρνά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόλις για δύο θέσεις και 12 εκατοστά του δευτερολέπτου έμεινε εκτός ημιτελικών των 100μ πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη, που πήρε τη 18η θέση, σημειώνοντας όμως νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Πιο χαμηλά έμεινε η Κριστέλ Βουρνά, που κατετάγη 23η.

Η Άννα Ντουντουνάκη και η Κριστέλ Βουρνά δεν κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς των 100μ. πεταλούδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Ντουντουνάκη κατετάγη 7η στην τέταρτη προκριματική σειρά με 58.27, επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, με το οποίο βελτίωσε το 58.31 που είχε πετύχει η Κριστέλ Βουρνά στις 28/7/12, στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Πάντως, η επίδοση αυτή δεν ήταν αρκετή για να πλασαριστεί η Ντουντουνάκη μεταξύ των 16 αθλητριών που πήραν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς, αφού κατετάγη 18η στον προκριματικό. Από την πλευρά της, η Βουρνά κατέλαβε την 7η θέση στην 6η προκριματική σειρά του αγωνίσματος με 58.89 και κατετάγη 23η.

Δεν μπήκε στον τελικό ο Δημητρίου

Στα 400μ ελεύθερο, ο Δημήτρης Δημητρίου πήρε την 6η θέση στην 3η προκριματική σειρά με χρόνο 3:54.98 και έμεινε εκτός τελικού, αφού περνούσαν μόνο οι πρώτοι οκτώ και κατετάγη 41ος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ