ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Δολοφόνος με το πριόνι" ο Τζόκοβιτς

"Δολοφόνος με το πριόνι" ο Τζόκοβιτς

Ο πρόεδρος της ολυμπιακής επιτροπής της Σερβίας, Βλάντε Ντίβατς υπερασπίστηκε τόσο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και τον Μίλοραντ Τσάβιτς για τις εμφανίσεις τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μόλις τέσσερα μετάλλια εξασφάλισε η Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της χώρας και σπουδαία μορφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Βλάντε Ντίβατς προσπαθεί να υπερασπιστεί τους 115 αθλητές της χώρας.

Από τα βέλη του σερβικού Τύπου δεν γλύτωσαν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο κολυμβητής Μίλοραντ Τσάβιτς και η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία αρκέστηκε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Κι αν ο Τσάβιτς δεν είναι ο κολυμβητής που ήταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν και σχεδόν νίκησε τον Μάικλ Φελπς στα 100μ. πεταλούδα (σ.σ. στο Λονδίνο ήταν 5ος στον τελικό), ο Τζόκοβιτς ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ολυμπιακό τουρνουά του τένις.

Για να δείξει πόσο πολύ απογοητευμένος ήταν ο Τζόκοβιτς, ο Ντίβατς αποκάλυψε πως μετά την ήττα του "Νόλε" από τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο στο "μικρό" τελικό " ο Τζόκοβιτς "έσπασε από τα νεύρα του όλες τις ρακέτες και τις έκοψε σε κομματάκια, χρησιμοποιώντας ένα πριόνι! Αυτή δεν ήταν η εικόνα ενός ανθρώπου που δεν ενδιαφερόταν για το αποτέλεσμα. Οι μεγάλοι στόχοι του φέτος ήταν να κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός και το ολυμπιακό τουρνουά", σχολίασε ο Σέρβος πρόεδρος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Στο Βελιγράδι έλεγαν πως ο Τζόκοβιτς δεν τα έδωσε όλα για να κατακτήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο, γιατί δεν ήθελε να λάβει μέρος στο ολυμπιακό τουρνουά.

" Μετά το ματς μου ζήτησε συγνώμη, του απάντησα πως δεν ήταν απαραίτητο να μου ζητήσει συγνώμη, είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και θα συνεχίσει να είναι", κατέληξε ο Ντίβατς και σχεδιάζει να βρεθεί στο πλευρό του στενού φίλου του κατά τη διάρκεια του US Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ