ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερη σφαίρα βρέθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας

Δεύτερη σφαίρα βρέθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας

Μια ακόμη σφαίρα ανακαλύφθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, δίπλα στους στάβλους, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές. Θυμίζουμε πως το περασμένο Σάββατο μια σφαίρα πυροβόλου όπλου έσκισε την τέντα στο Κέντρο Τύπου.

Το περασμένο Σάββατο, μια σφαίρα πυροβόλου όπλου έσκισε την τέντα στο Κέντρο Τύπου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας του Ρίο και κατέληξε δίπλα στα πόδια ενός φωτορεπόρτερ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επέμβουν αμέσως οι Αρχές Ασφαλείας και να προχωρήσουν σε εκκένωση του Κέντρου Τύπου.

"Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες δηλώσεις", τόνισε η διευθύντρια του Ιππικού Κέντρου, Ανια Κράμπε, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ο υπουργός Άμυνας της Βραζιλίας ανέφερε πως η σφαίρα προήλθε από κάποιο μέλος συμμορίας και προσπαθούσε να σημαδέψει το αστυνομικό αερόστατο που πετούσε από πάνω.

Σήμερα (10/8), ανακαλύφθηκε και δεύτερη σφαίρα δίπλα στους στάβλους στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας και όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο είναι να προέρχεται από το ίδιο σημείο με την προηγούμενη. Το αστυνομικό αερόστατο πετούσε και πάλι πάνω από το ίδιο σημείο, επομένως πολύ πιθανό είναι να έγινε και πάλι επίθεση με στόχο να καταρριφθεί. Η αστυνομία ψάχνει να μάθει τους δράστες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ