ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το γύρο της Αττικής ο τελικός ΑΕΚ-Διομήδης

Το γύρο της Αττικής ο τελικός ΑΕΚ-Διομήδης
INTIME SPORTS

Τη διαδρομή Μενίδι-Καματερό-Κυψέλη κάνει ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη. Θα διεξαχθεί στο κλειστό του Πανελληνίου την Τετάρτη (29/5, 18.00)

Τελικά το κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (29/5, 18.00, ΟΤΕ TV) το δεύτερο τελικό της Α1 Ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους.

Με νίκη των "Λύκων" διατηρούν τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ σε περίπτωση νίκης της Ένωσης θα πραγματοποιηθεί και τρίτος αγώνας.

Ακόμα και ένα 24ωρο πριν από τη διεξαγωγή της σημαντικής αναμέτρησης υπάρχει αναστάτωση με τον Διομήδη να βγάζει ανακοίνωση, μέσω της οποίας αφήνει υπονοούμενα εναντίον της ΟΧΕ.

Το κλειστό του Μενιδίου, η έδρα της ΑΕΚ, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες που υπάρχουν για να γίνει τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE TV. Ήταν υποχρεωμένη να βρει λύση για να τιμήσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Έτσι πριν από λίγες μέρες ορίστηκε ως έδρα διεξαγωγής το κλειστό του Καματερού, το οποίο δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ τελικά.

Έτσι επιλέχθηκε η λύση, η δοκιμασμένη λύση του Πανελληνίου και το ιστορικό κλειστό θα φιλοξενήσει τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Σε όποιο κλειστό κι αν αγωνίζεται ως γηπεδούχος η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Πανελλήνιο, έχει τον πρώτο λόγο, αφού μετράει έντεκα νίκες σε δεκατρείς αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ