ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το γυναικείο χάντμπολ ξανά στην TV

Το γυναικείο χάντμπολ ξανά στην TV

Με τον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ των γυναικών ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ την Παρασκευή (27/3, 17.30) αρχίζει το αγωνιστικό 3ήμερο στη Θεσσαλονίκη.

Ίσως για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 αγώνας γυναικείου χάντμπολ θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Σε αυτό στάθηκε η σπουδαία παίκτρια και νυν προπονήτρια της ομάδας του ΠΑΟΚ, Γρηγορία Γκόλια στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/3, 17.30, NΕΡΙΤ) στο κλειστό της Πυλαίας.

" Η αυριανή μέρα (σ.σ. Παρασκευή) είναι μεγάλη για το γυναικείο χάντμπολ, επειδή μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα στην Δημόσια, μπαίνοντας στα σπίτια του κόσμου. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαστε χαρούμενες που ο τελικός γίνεται στη Θεσσαλονίκη", τόνισε η Γκόλια.

Η κορυφαία ομάδα των τελευταίων ετών, η Νέα Ιωνία της Σοφίας Ναϊσίδου θα είναι η αντίπαλος του "δικεφάλου του βορρά".

" Θέλουμε να έρθει πολύς κόσμος, διότι γνωρίζουμε ότι τα μεγάλα γήπεδα έχουν πρόβλημα να γεμίσουν. Οι ομάδες μας είναι οι καλύτερες στην Ελλάδα. Μονόδρομος και για εμάς είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Να το ευχαριστηθούν όλοι. Κάθε αγώνας έχει διαφορετική σημασία. Ο τελικός είναι αγώνας δίχως αύριο", ήταν τα λόγια της.

Η κ.Ναϊσίδου δεν έκρυψε το παράπονο της για το γεγονός πως οι δύο φιναλίστ δεν θα κάνουν ούτε μια προπόνηση στο γήπεδο. " Στο γυναικείο χάντμπολ δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με κερκίδες πίσω από τα τέρματα, ελπίζω ότι αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα", είπε χαρακτηριστικά.

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας χάντμπολ (ΟΧΕ), ο Κώστας Σταματιάδης ευχαρίστησε τους χορηγούς που ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος είναι τρεις εταιρείες.

"Πιστεύουμε ότι ο τελικός των γυναικών θα είναι μία γιορτή, μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, σε μεγάλο γήπεδο. Μοιραία είναι μεγάλο και το στοίχημα. Θέλουμε να γίνει ένα ματς, με πολύ κόσμο, που θα είναι αντάξιο της ιστορίας των δύο συλλόγων. Η ευχή μας είναι να νικήσει ο καλύτερος. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, τη "Λουξ", τα "ΙΕΚ Ξυνή" και την "AVIS". Δεν έχουμε ακριβή εικόνα για τον κόσμο που θα έχουμε αύριο, ωστόσο η προπώληση είναι ικανοποιητική. Ακόμη και αύριο μπορεί να προμηθεύεται ο κόσμος εισιτήρια. Για τη συνεργασία μας με τη ΝΕΡΙΤ η τηλεοπτική κάλυψη των δύο τελικών μπορεί να αποτελέσει πρόκριμα, ώστε να συνεχιστεί και στο πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ