ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Συνεδρίαση για τα επεισόδια

Συνεδρίαση για τα επεισόδια
INTIME SPORTS

Το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας χάντμπολ (ΟΧΕ) θα συνεδριάσει την Πέμπτη (2/4) για τα επεισόδια που σημάδεψαν τον τελικό του Κυπέλλου.

Για την Πέμπτη (2/4) έχει οριστεί το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας χάντμπολ (ΟΧΕ) όπου θα συζητηθούν η ανταλλαγή... πυρομαχικών και η διακοπή του τελικού του Κυπέλλου των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν στα χέρια τους την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, Γιώργου Μπεμπέτσου, η οποία τα αναφέρει όλα.

"... στο 16:53 έγινε διακοπή του αγώνα προκειμένου να γίνουν συστάσεις και να επανατοποθετηθεί το προστατευτικό δίχτυ, το οποίο μετακίνησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Σε εκείνο το σημείο ξεκίνησε ρίψη φωτοβολίδων από τους οπαδούς της ΑΕΚ και ακολούθησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι ρίψεις γενικεύτηκαν με βεγγαλικά, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα εκατέρωθεν. Καθώς ήταν αδύνατη η συνέχιση του αγώνα διατάξαμε την διακοπή του μέχρι εκκενώσεως του γηπέδου η οποία επετεύχθη μετά από πάροδο 2,5 ωρών, οπότε και επαναρχίσαμε τον αγώνα".

Τα μέλη του Δ.Σ θα πάρουν τις αποφάσεις τους, ενώ ίσως υπάρξει ανακοίνωση από πλευράς της ομοσπονδίας. Περιμένουμε και την αντίδραση του αθλητικού δικαστή.

Θυμίζουμε πως τρία άτομα χρειάστηκαν βοήθεια από γιατρό και οι τρεις ήταν οπαδοί της ΑΕΚ: Ο ένας χτύπησε σε κάγκελο κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο, ενώ οι άλλοι δύο είχαν επιληπτικό επεισόδιο. Οι οπαδοί των δύο ομάδων άφησαν πίσω τους 19 σπασμένα καθίσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ