ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στην τρίτη "καίγεται" ο ημιτελικός

Στην τρίτη "καίγεται" ο ημιτελικός
INTIME SPORTS

Ο Δήμος Καλλιθέας αρνήθηκε να δώσει το κλειστό γυμναστήριο του Έσπερου για να διεξαχθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη την Τετάρτη (18/2).

Μετά τη Χαλκίδα που είπε "όχι" η αστυνομική διεύθυνση, ήρθε τώρα ο Δήμος Καλλιθέας να απαγορεύσει τη διεξαγωγή του ημιτελικού του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους την Τετάρτη (18/2, 15.00).

Η ομοσπονδία χάντμπολ (ΟΧΕ) αναγκάστηκε να αναβάλλει ξανά τον αγώνα και ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη ο τελικός είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου ή την 1η Μαρτίου.

Μετά τη σύσκεψη ασφαλείας την Τρίτη ο "αθλητικός οργανισμός παιδικής αγωγής και άθλησης" του Δήμου Καλλιθέας με έγγραφο προς την ΟΧΕ ενημέρωσε πως δεν αναλαμβάνει την ευθύνη τέλεσης του αγώνα και την κάλυψη των ζημιών σε περίπτωση που γίνουν επεισόδια "... στη σύσκεψη ασφαλείας τέθηκαν θέματα από το γηπεδούχο σωματείο σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα λόγω της προσέλευσης φιλάθλων στο συγκεκριμένο γυμναστήριο", ανακοίνωσε η ΟΧΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ