ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ και Stoiximan.gr προχωρούν μαζί

ΠΑΟΚ και Stoiximan.gr προχωρούν μαζί

Παρουσιάστηκε την Δευτέρα (1/12) η νέα χορηγική συνεργασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του "Δικεφάλου".

Στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, κάτω από την θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας, παρουσιάστηκε την Δευτέρα (1/12) η χορηγική συμφωνία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ με την στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr. Η συνεργασία θα έχει ισχύ για ένα χρόνο, με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της εταιρείας για ακόμη έναν.

Εκτός της διαφήμισης του Stoiximan.gr στη φανέλα του Δικεφάλου, η συμφωνία θα αφορά και το όνομα της ομάδας, που από εδώ και πέρα θα προσφωνείται "Stoiximan.gr ΠΑΟΚ".

Αρχικά, πήρε τον λόγο ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης: “ Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία. Η χορηγία αυτή θα είναι η έναρξη των σχέσεων με μία δυνατή και καλή εταιρεία. Σήμερα θέλουμε να είναι, απλώς, το ξεκίνημα. Καλοσωρίζω την εταιρεία Stoiximan.gr στον κορυφαίο σύλλογο, έναν σύλλογο που κλείνει φέτος 89 χρόνια ζωής, έναν σύλλογο με εκατοντάδες προπονητές και παίκτες. Οι οικονομικοί μας πόροι μας έρχονται, κυρίως, από την ΠΑΕ και θα μας βοηθήσει πολύ αυτή η συμφωνία στην προσπάθειά μας να διαδώσουμε το άθλημα, γιατί ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς είναι γνωστός".

Ο αρχηγός του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης, επεσήμανε: " Από την πλευρά των παικτών θέλω να ευχαριστήσω τον εκπρόσωπο της εταιρείας, τον κ. Κωνσταντόπουλο, για την μεγάλη βοήθεια που θα μας προσφέρει. Εμάς το καθήκον μας είναι να παρουσιαζόμαστε αντάξιοι στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι οι συναθλητές μου δεν θα εμπλακούν με την εταιρεία, τουλάχιστον, στο κομμάτι του χάντμπολ".

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: «Σας ευχαριστώ καταρχήν που δίνετε το παρόν σε αυτή την εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του Stoiximan.gr και του ιστορικού σωματείου του ΠΑΟΚ, με τη μορφή της Μεγάλης Χορηγίας και της ονοματοδοσίας της ομάδος σε "Stoiximan.gr ΠΑΟΚ"!

Η εταιρεία μας πίστη στις αρχές της και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης στηρίζει όχι μονό τον επαγγελματικό αθλητισμό αλλά και τα ερασιτεχνικά σωματεία και τους αθλητές τους, που έχουν πραγματικά ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ θα δουλέψουμε ώστε να δώσουμε στο άθλημα του handball την προβολή που του αξίζει ενώ θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο με τις εκδηλώσεις που θα οργανώσουμε.

Αθλητισμός χωρίς φίλαθλους δε νοείται, ποσό περισσότερο όταν μιλάμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έχει αποδείξει πως είναι δίπλα στην ομάδα, στα εύκολα και στα δύσκολα! Η συνδρομή τους είναι καθοριστική για να φέρουμε όλοι μας την ομάδα εκεί που της αξίζει!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για τη συνεργασία αυτή που εύχομαι να είναι η αρχή μιας γενικότερης και μεγαλύτερης συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα με την ομάδα του ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ