ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Όχι" στην Ευρώπη ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

"Όχι" στην Ευρώπη ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Οι πρωταθλητής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών και των γυναικών, ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ και η Νέα Ιωνία αντίστοιχα δεν δήλωσαν συμμετοχή στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο "δικέφαλος του βορρά" δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Το Champions League στο χάντμπολ είναι "παράδεισος", αλλά έχει ορισμένους όρους για να παίξει κανείς σε αυτή τη διοργάνωση. Όπως την επιταγή ύψους 25.000 ευρώ που συνοδεύει η υποβολή δήλωσης συμμετοχής. Ο νταμπλούχος Stoiximan.gr ΠΑΟΚ επέλεξε να μην αγωνιστεί όχι μόνο στο Champions League, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι παίκτες δηλαδή χάνουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στην Ευρώπη, δικαίωμα που το κέρδισαν με την κατάκτηση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Μετά την αποχώρηση του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ η ομοσπονδία (ΟΧΕ) θα αποστείλει αίτημα ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Ευρώπη, στον Φίλιππο Βέροιας και στο ΙΕΚ Ξυνή Δικέας, ομάδες που κατετάγησαν στην 5η και στην 6η θέση αντίστοιχα.

Επιπλέον και η πρωταθλήτρια στις γυναίκες, η Νέα Ιωνία ενημέρωσε την ομοσπονδία χάντμπολ (ΟΧΕ) πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά στο EHF Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ