ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οριστικά την Πέμπτη ο ημιτελικός

Οριστικά την Πέμπτη ο ημιτελικός
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (5/3, 20.00) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί τελικά ο ημιτελικός του Κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους.

Τέταρτη και... φαρμακερή για τον τελικό του ημιτελικό του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ όρισε τελικά τον αγώνα την Πέμπτη (5/3, 20.00) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Στον τελικό περιμένει ήδη ο ΠΑΟΚ που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι τίτλου στο "Σπίτι του Χάντμπολ" στο τέλος του μήνα.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

"Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ανακοινώνει ότι ο προγραμματισμένος αγώνας για την Ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-Διομήδης Άργους που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/3/2015 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας, μετατίθεται για την Πέμπτη 5/3/2015 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Ο αρχικά ορισμένος αγώνας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί καθόσον η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση στερείται άδεια λειτουργίας οπότε δεν ήταν δυνατόν η γηπεδούχος ομάδα (ΑΕΚ) να εκδώσει άδεια τέλεσης αγώνα.

Με προσπάθειες της Ομοσπονδίας ο ημιτελικός μεταφέρθηκε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, ωστόσο μετά από υπόδειξη της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής γνωστοποιήθηκε στην ΟΧΕ ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/3/2015 αφού την ίδια ώρα σε κοντινή απόσταση (κλειστό Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας) ήταν ήδη ορισμένος ο αγώνας βόλεϊ γυναικών ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Μετά την εισήγηση της Αστυνομίας η ΔΕΠ/ΟΧΕ μετέθεσε το παιχνίδι για την Πέμπτη 5/3/2015".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ