ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Ζαραβίνας "εκτέλεσε" τον Πανελλήνιο

Ο Ζαραβίνας "εκτέλεσε" τον Πανελλήνιο
INTIME SPORTS

Ο Διομήδης Άργους επικράτησε του Πανελληνίου στην Κυψέλη και ξαναπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ανέβηκε τρίτος ο ΠΑΟΚ και νίκησε μετά από πολύ πολύ καιρό ο Φίλιππος Βέροιας.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας έγραψε μεγάλη ιστορία στον Πανελλήνιο, αλλά ο πρώην αρχηγός των "Ολυμπιονικών" δεν συγχωρεί στο γήπεδο.

Με δέκα δικά του γκολ ο Διομήδης επιβλήθηκε με 31-24 του Πανελληνίου στην Κυψέλη για την 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών και ξαναπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ήττα του Δούκα από την ΑΕΚ την Παρασκευή (18/1) έφερε τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση. Ο "δικέφαλος του βορρά" επικράτησε με 28-23 εκτός έδρας της ΧΑΝΘ.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μετά την πέμπτη νίκη του στους τελευταίους έξι αγώνες. Το τελευταίο θύμα της ομάδας του Λουτρακίου ήταν ο Άρης Νίκαιας, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 27-23.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς έφυγε νικητής από τις Συκιές, επικρατώντας του Φοίβου με 25-17. Στη Βέροια ο σπουδαίος Φίλιππος κατόρθωσε να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, την πρώτη μετά την πρεμιέρα της Α1. Οι Βεροιώτες με πρώτο σκόρερ τον Κωστακίδη (δέκα γκολ) νίκησαν 29-25 τον Αερωπό Έδεσσας. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν μόνο το ματς, αλλά και τον προπονητή τους με τον Χρήστο Τζουβάρα να παραιτείται για προσωπικούς λόγους.

* Ο Χάρης Μάλλιος έλυσε τη συνεργασία του με τη Σπρίνγκε (ομάδα 3ης κατηγορίας της Γερμανίας) και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ