ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Καρακεχαγιάς στην εθνική γυναικών

Ο Καρακεχαγιάς στην εθνική γυναικών

Ο Θανάσης Καρακεχαγιάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας γυναικών. Όλες οι αλλαγές στους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Ο πρώην βοηθός του Βέλιμιρ Πένιοβιτς, ο Θανάσης Καρακεχαγιάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής γυναικών, όπως ανακοίνωσε η ΟΧΕ.

Βοηθός του Θεσσαλονικιού προπονητή και venue manager στον Εύοσμο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων, θα είναι ο Σάκης Παλαμάς.

Ο τελευταίος είχε κοουτσάρει την εθνική γυναικών στους αγώνες με το Ισραήλ και έχει επιδείξει πλούσιο έργο στην κατηγορία των νεάνιδων.

Εν τω μεταξύ ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Στέλιος Σεϊρεκίδης ορίστηκε προπονητής της εθνικής εφήβων, ενώ ο Παναγιώτης Ιατρούδης που έχει αναλάβει την ανάπτυξη θα προπονεί την εθνική παίδων.

Σε άλλα νέα αποφασίστηκε ότι μετά τη συγχώνευση του Κυπέλλου Κυπελλούχων και EHF στο European Cup, στη διοργάνωση θα συμμετάσχει η δευτεραθλήτρια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο δε κυπελλούχος Ελλάδος Ανδρών ή ο φιναλίστ του τελικού του κυπέλλου (εάν ο κυπελλούχος είναι και πρωταθλητής ή δευτεραθλητής) θα συμμετάσχει στο Challenge Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ