ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Καλύτερη στο δεύτερο φιλικό με Τυνησία η Εθνική

Καλύτερη στο δεύτερο φιλικό με Τυνησία η Εθνική

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Ελλάδος (29-21) από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τυνησίας σε διεθνές φιλικό στην Τύνιδα.

Στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε η Εθνική Ελλάδος στην Τύνιδα με αντίπαλο την Εθνική Τυνησίας παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερη.

Οι αθλητές του Νίκου Γραμματικού αν και δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι (σκορ ημιχρόνου 18-6), μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μειώσουν αρκετά το σκορ. Πολύ καλή η άμυνα της Εθνικής Ελλάδος στο δεύτερο τριαντάλεπτο, που είχε και ορισμένες καλές φάσεις στην επίθεση.

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι δύο τερματοφύλακες της Εθνικής ομάδας, Κώστας Τσιλιμπάρης και Κώστας Γουργούμης.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γραμματικός δήλωσε: " Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήταν εδώ. Εκτιμώ και σέβομαι την προσπάθεια τους, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο. Πιστεύω ότι όλοι οι αθλητές θα είναι στη διάθεση της Εθνικής στην διάρκεια της χρονιάς για να δουλέψουμε ομαδικά, αλλά σίγουρα θα πρέπει ο καθένας να βελτιωθεί και ατομικά. Γενικά σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή που σε τρεις ημέρες φεύγει για το Ρίο.
Για την απόδοση των παικτών του στο συγκεκριμένο παιχνίδι σχολίασε: "Σήμερα είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο με λάθη και πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα. Παρά την διαφορά είχαμε ένα καλό 15λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Παίξαμε καλά στην άμυνα, τρέξαμε και μειώσαμε το σκορ. Το συμπέρασμα από τους δύο αγώνες είναι ότι είμαι θετικά προβληματισμένος".

Μ' αυτή την αναμέτρηση οι διεθνείς ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους επί τυνησιακού εδάφους και επιστρέψουν στην Αθήνα σήμερα (29/07) το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ