ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Απογοήτευσε η ΑΕΚ

Απογοήτευσε η ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 40-23 από την Τατράν. Οι "κιτρινόμαυροι" θα συνεχίσουν να παίζουν στην Ευρώπη στο EHF Cup.

Mε μια κακή εμφάνιση η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Champions League. Η Ένωση γνώρισε τη δεύτερη ήττα της από την οικοδέσποινα του α' προκριματικού ομίλου, Τατράν με 40-23 και έμεινε στην τέταρτη και τελευταία θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στους "64" του EHF Cup με αντίπαλο ή τη μολδαβική Ολίμπους, είτε την ολλανδική Λίμπουργκ.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε " δυστυχώς δεν μπορέσαμε να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για αυτό το ματς. Από την αρχή η Τατράν έδειξε πως ήταν πολύ πιο έτοιμη. Δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε καμία καλή στιγμή μέσα στον αγώνα και ο αντίπαλος μας τιμώρησε".

Ο Φάνης Τσαούσης πρόσθεσε " δεν καταφέραμε να μπούμε σε αυτό το παιχνίδι. Δικαιολογίες για το ματς θα μπορούσαν να βρούμε πολλές αλλά πρώτα να πρέπει να κοιτάμε τι κάναμε εμείς οι παίκτες και κάναμε ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια".

Η Τατράν και η Πόρτο θα συμμετάσχουν στον γ' γύρο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Παρτιζάν θα συνεχίσει στο Champions League και νίκησε 33-26 της Πόρτο.

Τα δεκάλεπτα: 8-1, 15-4, 21-7 (ημχ.) 27-15, 34-19, 40-23.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΑΤΡΑΝ (Ράσιτς): Κρίστοπανς 8, Κόπτσο 5, Χρίστκα 4, Κροκ 4, Πέκαρ 6, Ούρμπαν 2 Μαζάρ 2, Μαρούσακ 1, Ραντσένκο 1, Κούκρικα 1, Τουμιντάλσκι 2, Τσιπ 1, Κρούπα, Αντλ, Μπόχατς, Γκούζι 3.

ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 3, Γιαννόπουλος 2, Βακάλης 5, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Κόντης 3, Ασσαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης 3, Τούτσης, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ