ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Αμφίρροπο παιχνίδι, ευχαριστώ τον κόσμο"

"Αμφίρροπο παιχνίδι, ευχαριστώ τον κόσμο"

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου, και η MVP της αναμέτρησης, Μαγδαληνή Κεπεσίδου μίλησαν για τα σημεία που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της αθηναϊκής ομάδας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ

Οι πρωταγωνίστριες του τελικού Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών μεταξύ Νέας Ιωνίας και ΠΑΟΚ αναφέρθηκαν στην πρωτοφανή για τα δεδομένα του ελληνικού χάντμπολ ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σήμερα στο Παλατάκι οι οπαδοί του Δικεφάλου και ανέλυσαν τον μεγάλο αγώνα.

Σοφία Ναϊσίδου (προπονήτρια Νέας Ιωνίας): " Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Μας δυσκόλεψε πολύ σήμερα, μας έβαλε πολλά προβλήματα, όμως, καταφέραμε με την άμυνα μας και με την επιβολή του ρυθμού μας στο τέλος να κερδίσουμε. Παρόλα αυτά ήταν αμφίρροπο το παιχνίδι. Ευχαριστώ και τον υπέροχο κόσμο. Εχουμε ανάγκη ως άθλημα να παίξουμε σε μεγάλα και γεμάτα γήπεδα. Δουλέψαμε σκληρά και μελετήσαμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ".

Μαγδαληνή Κεπεσίδου (MVP τελικού παίκτρια Νέας Ιωνίας): "Θα ήθελα να συγχαρώ και τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν μέχρι το τέλος. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στην ψυχραιμία. Ο προσωπικός μου τίτλος ήρθε μέσα από την ομάδα, οπότε θέλω να ευχαριστήσω και τις συμπαίκτριές μου.

Δεν ξέρω αν έχω παίξει ποτέ καλύτερα, αλλά εξίσου καλά θυμάμαι ότι έπαιξ; πέρσι στο παιχνίδι πρωταθκλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα. Πιστεύω ότι όσο πιο καλός είναι ο αντίπαλος τόσο σε κάνει να παίζεις και καλύτερα. Οπότε... ευχαριστώ και τον ΠΑΟΚ. Με βοήθησε, επίσης, προσωπικά πολύ και ο κόσμος του ΠΑΟΚ".

Γρηγορία Γκόλια (προπονήτρια ΠΑΟΚ): " Συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία για το τρόπαιο. Έκαναν καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες, δυστυχώς το επιθετικό μας κομμάτι δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό για να κερδίσουμε το σημερινό ματς.

Εφταιξαν όλα από λίγο. Ηταν λίγο η επιθυμία για να κερδίσουμε, λίγο η επιθυμία για να βάλουμε το γκολ. Είχαμε κάποια δυνατά, καλά σουτ που κατέληξαν είτε στα δοκάρια είτε πάνω στην τερματοφύλακα, οπότε κόστισε και αυτό".

Έλσα Μάστακα (παίκτρια ΠΑΟΚ): " Κάναμε όμορφο παιχνίδι, εμείς προσωπικά το χαρήκαμε, το ευχαριστηθήκαμε.Ημασταν πίσω στο σκορ, καταφέραμε να το γυρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όταν μία ομάδα είναι μονίμως πίσω στο σκορ μετά δυσκοελεύεται. Είχαμε και ατυχία με δοκάρια και χαμένα σουτ. Η άμυνα μας λειτούργησε καλά, χαίρομαι που έζησα όλη αυτή την ατμόσφαιρα.

Ο κόσμος σήμερα λειτούργησε μόνο θετικά, πάντα όταν ήμασταν στο κλικ μας βοηθούσε. Εμένα δεν με άγχωσε σε κανένα σημείο. Τα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι διαφορειτκά. Ο τελικός είναι ένα ματς, θα κάνεις συγκεκριμένα πράγματα. Τώρα ήταν και στην έδρα μας, έπρεπε να πάρουμε το τρόπαιο, στην Αθήνα με τη Νέα Ιωνία μας βγήκαν οι λεπτομέρειες, σήμερα όχι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ