BEACH VOLLEY

Στο κυρίως ταμπλό οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης

Στο κυρίως ταμπλό οι Κοτσιλιάνος/Ζουπάνης

Οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης συμπλήρωσαν τρεις νίκες στα προκριματικά του Masters στο Μπάντεν της Αυστρίας και πήραν το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Μετά την πρωινή νίκη επί των Ντόλινγκερ/Σρέντερ, οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης πέτυχαν τις άλλες δύο νίκες που χρειάζονταν, ώστε να δώσουν το "παρών" στο κυρίως ταμπλό του Masters στο Μπάντεν της Αυστρίας.

Το ελληνικό δίδυμο (Νο11 των προκριματικών) νίκησε κατά σειρά τους Εσθονούς Βέσικ/Κόλο (Νο6) με 2-0 (21-19, 21-15) και τους Δανούς αδερφούς Χόγιερ (Νο19) με 2-1 (18-21, 21-16, 15-13).

Έτσι, έγιναν η μία από τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν μέσω των προκριματικών στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά, το οποίο αποτελείται από 16 ομάδες.

Πρώτος αντίπαλος για τους Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη, που είναι το Νο16 του ταμπλό, θα είναι την Παρασκευή (12:00 ώρα Ελλάδος) το Νο1, οι πανίσχυροι Πολωνοί Κατζίολα/Σαλανκίεβιτς.

Θυμίζουμε ότι στο κυρίως ταμπλό των γυναικών στο ίδιο τουρνουά βρίσκονται οι Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη (Νο13), οι οποίες θα αναμετρηθούν στις 10:00 με τις Ελβετίδες Φόρερ/Βερζέ-Ντεπρέ (Νο4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ