BEACH VOLLEY

Η Χατζηβασιλείου έλαμψε στην άμμο

Η Χατζηβασιλείου έλαμψε στην άμμο

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου συμμετείχε στο τουρνουά Masters Νέστου. Διαβάστε τις εντυπώσεις της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν αυτή που... έκλεψε την παράσταση στους πρωινούς αγώνες του κυρίως ταμπλό των γυναικών, που διεξήχθησαν στο beach bar "Paralia" στην παραλία της Κεραμωτής στο πλαίσιο του "Masters Νέστου Πανελληνίου σιρκουί Beach Volley 2011".

Μία εβδομάδα μετά τη συμμετοχή της σε διεθνές τουρνουά της Κύπρου, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια επέλεξε την όμορφη περιοχή της Καβάλας για να ολοκληρώσει την εφετινή ενασχόλησή της με το αγαπημένο της άθλημα, το μπιτς βόλεϊ, λίγο πριν πάρουν σειρά οι καλοκαιρινές διακοπές στην αγαπημένη της Χαλκιδική.

Παρά την ήττα που γνώρισε η ίδια και η συμπαίκτριά της, Σοφία Καψαμπέλη, έδειξε να το ευχαριστιέται με την ψυχή της, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις της:

" Το παν είναι να το ‘λέει’ η ψυχή σου και η δικιά μου το θέλει". Μέσα στο γήπεδο, άλλωστε, έδειξε ότι ευχαριστιέται κάθε πόντο, είτε χαμένο είτε κερδισμένο και φρόντισε ν’ απονέμει συγχαρητήρια στις αντιπάλους της, Μαγκανάρη / Μεθενίτη:

" Αξίζουν πολλά μπράβο στα κορίτσια για τη νίκη τους. Ήταν πολύ καλές", μη διστάζοντας να χειροκροτήσει ακόμα και τους πόντους του αντίπαλου διδύμου.

Η ίδια θέλησε να περάσει και ένα μήνυμα στον κόσμο: "Ο καθένας μπορεί ν΄ ασχοληθεί με το άθλημα του μπιτς βόλεϊ, ανεξαρτήτως ηλικίας, αρκεί μόνο να διαθέτει μία υποτυπώδη φυσική κατάσταση, που θα του επιτρέπει ν΄ αντεπεξέλθει στον ήλιο και στη ζέστη. Κυρίως, όμως, να το θέλει η ψυχή του".

Η αγάπη της, άλλωστε, για το άθλημα είναι δεδομένη, αφού ούσα πρώην αθλήτρια, περιμένει πώς και πώς κάθε καλοκαίρι να φορέσει το μαγιό της και να δείξει τις ικανότητές της στην άμμο: "Μ’ αρέσει πολύ. Το αγαπώ το μπιτς βόλεϊ και γι’ αυτό ασχολούμαι και χρόνια μ’ αυτό".

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν και η παρθενική συμμετοχή της Χατζηβασιλείου σε τουρνουά Masters, μια επιθυμία της Θεσσαλονικιάς παρουσιάστριας, που έγινε πραγματικότητα: " Μου άρεσε πάρα πολύ και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένη, που μετά από χρόνια, κατάφερα ν΄ αγωνιστώ σ΄ αυτό το επίπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ