BEACH VOLLEY

Έκλεισαν εισιτήρια για το Μπακού

Έκλεισαν εισιτήρια για το Μπακού
2014 FIVB

Η παρουσία των ελληνικών ζευγαριών στην άμμο ολοκληρώθηκε με τις γυναίκες και τους άνδρες να τερματίζουν στην 5η θέση στο OPEN της Νοτίου Αφρική. Προκρίθηκαν στο Ευρωπαϊκό του Μπακού.

Το τρίτο συνεχόμενο τάι μπρέικ αποδείχθηκε και… φαρμακερό για τις Βίκυ Αρβανίτη, Μαρία Τσιαρτσιάνη που ηττήθηκαν με 2-1 (18-21, 21-19, 15-8) από της Γοαπωνέζες Τάκε, Μιζόε χάνοντας την ευκαιρία να προκριθούν στην τετράδα του OPEN της Νοτίου Αφρικής.

Η Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ, την οποία στηρίζει το Stoiximan.gr, προηγήθηκε με 1-0, αλλά μετά την απώλεια του β’ σετ στις λεπτομέρειες, δεν άντεξε και έχασε εύκολα στο τάι μπρέικ ολοκληρώνοντας έτσι τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2014.

Μαρία και Βίκυ κατέλαβαν την 5η θέση στην τελική κατάταξη και με τους 300 βαθμούς που προσέθεσαν στην συνολική τους βαθμολογία σφράγισαν την παρουσία τους στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούνιο στο Μπακού, κλείνοντας πετυχημένα την πρώτη σεζόν από τη στιγμή που έγιναν ξανά ζευγάρι στην άμμο.

Έκλεισαν εισιτήρια για το Μπακού
2014 FIVB

Πέμπτοι και οι άνδρες

Μετά την Εθνική Γυναικών και η Εθνική Ανδρών αποχαιρέτισε το τουρνουά OPEN της Νοτίου Αφρικής με την 5η θέση καθώς ηττήθηκε στον προημιτελικό της διοργάνωσης στο τάι μπρέικ.

Οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Νίκος Ζούπαντης στάθηκαν εξαιρετικά απέναντι στους Ολλανδούς Νάμερντορ, Βάνρερχοστ (Νο1 του ταμπλό) αφού μετά την απώλεια του πρώτου σετ με 21-14, αντέδρασαν στο δεύτερο το οποίο και κατέκτησαν με 21-15, αλλά λύγισαν στο τάι μπρέικ με 15-12.

Οι ‘Κότσι-Ζούπα’ με την 5η θέση στο Μανγκαούνγκ και τους 300 βαθμούς που κατέκτησαν επιβεβαίωσαν κι αυτοί (όπως κι η Εθνική Γυναικών) τη συμμετοχή τους στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες τον ερχόμενο Ιούνιο στο Μπακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ