BEACH VOLLEY

5η θέση στην Αττάλεια για Αρβανίτη, Καραγκούνη

5η θέση στην Αττάλεια για Αρβανίτη, Καραγκούνη

Στο OPEN της Αττάλειας, η ξέφρενη πορεία των Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη σταμάτησε στα προημιτελικά. Κατέλαβαν την 5η θέση στην τελική κατάταξη, χάνοντας από τις Γερμανίδες, Λούντβιχ/Βάλκενχορστ, με 2-0 σετ.

Όπως και στο Σότσι έτσι και στο OPEN της Αττάλειας η ξέφρενη πορεία των Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη σταμάτησε στα προημιτελικά του τουρνουά. Η Εθνική ομάδα γυναικών κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη, καθώς ηττήθηκε από το Νο1 του ταμπλό, τις Γερμανίδες, Λούντβιχ/Βάλκενχορστ, με 2-0 (21-18, 21-19) ύστερα από μεγάλη μάχη.

“Κάναμε μία ακόμη καλή εμφάνιση, αλλά κι η αντίπαλος μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και το έδειξε. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία μας και σ' αυτό το τουρνουά γιατί εξακολουθούμε να δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και κυρίως δείχνουμε ότι έχουμε αποκτήσει μια σταθερότητα στην απόδοση μας”, τόνισε ο προπονητής της Εθνικής Κώστας Ποθητάκης.

Η ελληνική ομάδα επιστρέφει αύριο από την Αττάλεια και την επόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία κι αμέσως μετά στο τουρνουά της CEV που θα φιλοξενηθεί στην Άγκυρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ