ΣΤΗΛΕΣ

Υπονοούμενα από Ριάνα για τον ανδρισμό του Ρονάλντο!

Υπονοούμενα από Ριάνα για τον ανδρισμό του Ρονάλντο!

Η διάσημη πόπσταρ Ριάνα έθεσε υπό αμφισβήτηση τον ανδρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ερώτηση που της έγινε για το αν έχει σχέση με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε την "πικάντικη" δήλωσή της,

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ και η τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέιντος γνωρίστηκαν στις 28 Μάη στο περιθώριο μίας live συναυλίας της Ριάνα στην Πορτογαλία, με τον "CR7" να βγάζει μάλιστα μία φωτογραφία του μαζί με την τραγουδίστρια και να την ανεβάζει στη σελίδα του στο Twitter.

Αν και έχει περάσει καιρός από εκείνο το τετ α τετ, η Ριάνα κλήθηκε να απαντήσει για τη φιλία τους σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "Vanitatis", με την απάντησή της όμως να "ανάβει φωτιές" διαδικτυακά!

Και αυτό γιατί όχι μόνο αρνήθηκε κάποιο φλερτ με τον Ρονάλντο αλλά προσέθεσε: "Έχω πολλούς γκέι φίλους και σέβομαι την σεξουαλική διαφορετικότητα".

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια δημιούργησε τεράστιο ντόρο με τη δήλωσή της, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την πλευρά του πάντως να μην προβαίνει σε κάποια απάντηση και να συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σιγκαπούρη με την σέξι σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ