ΣΤΗΛΕΣ

Χάμες, ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς

Χάμες, ο πιο σέξι άνδρας της χρονιάς

Μετά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Χάμες Ροντρίγκες κέρδισε έναν ακόμα: αυτόν του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο για το 2014!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος σούπερ σταρ που κυκλοφορεί στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης όμως δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να κοντράρεται στα ίσα με τον Χάμες Ροντρίγκες...

Και αυτό γιατί μετά την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού στο πρόσφατο Μουντιάλ (πρώτος σκόρερ με 6 γκολ) και τα 80.000.000 ευρώ που δαπάνησε η Ρεάλ για να τον αποκτήσει, ο Κολομβιανός άσος έλαβε ένα ακόμα "παράσημο": τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο για το 2014.

Αυτόν του τον έδωσε η ισπανική έκδοση του περιοδικού "People", στο τελευταίο τεύχος μάλιστα του οποίου φιλοξενούνται δηλώσεις τόσο της συζύγου του Ντανιέλα Οσπίνα (είναι η αδερφή του γκολκίπερ της Κολομβίας Νταβίντ Οσπίνα) όσο και της μητέρας του παίκτη.

"Είναι ένας πολύ ελκυστικός άνδρας. Αυτό όμως που μου αρέσει περισσότερο είναι η προσωπικότητά του. Αυτό είναι που πραγματικά μου αρέσει πάνω του", δήλωσε η σύζυγος του Χάμες Ροντρίγκες, με την μητέρα του να συμπληρώνει:

"Εξακολουθεί να είναι ο ίδιος. Αυτό που τον χαρακτηρίζει περισσότερο από όλα είναι η ταπεινοφροσύνη του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ