ΣΤΗΛΕΣ

Βουτώντας στο Χόλιγουντ

Βουτώντας στο Χόλιγουντ

Διάσημος ηθοποιός αγωνίστηκε στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες το 1990 όπως θυμήθηκαν οι διοργανωτές. Η αυλαία των αγώνων ανοίγει απόψε στη Γλασκώβη (video).

Ένας από τους "σκληρούς" του Χόλιγουντ, ο Τζέισον Στέιθαμ, ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό σε νεαρή ηλικία. Ίσως μόνο οι πολυάριθμοι θαυμαστές του ηθοποιού που πρωταγωνιστεί σε ταινίες δράσης γνωρίζουν πως υπήρξε αθλητής των καταδύσεων, έχοντας αγωνιστεί και σε μεγάλες διοργανώσεις.

Με αφορμή τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που ξεκινούν απόψε στη Γλασκώβη, οι Βρετανοί θυμήθηκαν πως ο 46χρονος πρωταγωνιστής σε ταινίες όπως το "Snatch", το "Transporter" και "οι Δύο Καπνισμένες Κάννες" είχε εκπροσωπήσει τη χώρα στις καταδύσεις το 1990 στο Όκλαντ.

Ο 23χρονος τότε αθλητής δεν τα είχε πάει καλά στα τρία αγωνίσματα που έλαβε μέρος. Ήταν 8ος στις καταδύσεις από βατήρα 1μ, 11ος στα 3μ. και 10ος στις καταδύσεις από πλατφόρμα ύψους 10μ.

Βουτώντας στο Χόλιγουντ

O Στέιθαμ με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο Στέιθαμ ξεκίνησε να ασχολείται με τις καταδύσεις στα έντεκα του χρόνια και ασχολήθηκε με το σπορ για περίπου δώδεκα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ