ΣΤΗΛΕΣ

"Βούλιαξε" γήπεδο μπάσκετ στις ΗΠΑ, δημιουργώντας κρατήρα τριών μέτρων!

"Βούλιαξε" γήπεδο μπάσκετ στις ΗΠΑ, δημιουργώντας κρατήρα τριών μέτρων!

Ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στις ΗΠΑ "βούλιαξε" με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κρατήρας περίπου τριών μέτρων. Γιατί έγινε αυτό;

Νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα, αλλά αυτό που συνέβη στο Λος Άντζελες είναι πρωτοφανές. Σε περιοχή που βρίσκονται πολλά ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, ένα εξ αυτών "βούλιαξε" με αποτέλεσμα τη δημιουργία κρατήρα που φτάνει τα τρία μέτρα. Ο λόγος βέβαια δεν είναι κάποια ισχυρή νεροποντή ή ένας σεισμός, αλλά οι αγωγοί συλλογής υδάτων που βρίσκονται από κάτω.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι, οι συγκεκριμένοι αγωγοί δημιουργούσαν υγρασία στο υπέδαφος με αποτέλεσμα αυτό σταδιακά να αρχίσει να βουλιάζει, φτάνοντας στα επίπεδα που βρίσκεται σήμερα.

" Τον Ιανουάριο παρατηρήσαμε τα πρώτα προβλήματα", ανέφερε ο Μαρκ Χοτάβερ, υπεύθυνος του σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή. " Αρχικά βλέπαμε υποχώρηση που έφτανε τη μία ίντσα ανά εβδομάδα", πρόσθεσε. Όπως καταλαβαίνετε, άμεσα διατάχθηκε κάθε παύση δραστηριότητας στον χώρο υπό τον φόβο μεγαλύτερου κακού, με τον Μαρκ Χοτάβερ να προσθέτει πως "η κατάσταση δεν είναι εκτός ελέγχου. Ο κρατήρας δημιουργεί βέβαια έναν εκνευρισμό στους κατοίκους της περιοχής, αλλά αυτό που έχουμε να τους πούμε με κάθε βεβαιότητα είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο άλλο -μεγαλύτερο- πρόβλημα για τους κατοίκους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ