ΣΤΗΛΕΣ

Τζένιφερ Άνιστον, η "καυτή" οπαδός της Γουότφορντ

Τζένιφερ Άνιστον, η "καυτή" οπαδός της Γουότφορντ
© BBC

Η Τζένιφερ Άνιστον πήρε δώρο μία φανέλα της Γουότφορντ από παραγωγό του BBC κατά τη διάρκεια συνέντευξης της. Δείτε σε video την (ενθουσιώδη) αντίδρασή της!

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC Κρις Σταρκ είναι δεδηλωμένος φαν της Γουότφορντ και έχοντας απέναντί του την Τζένιφερ Άνιστον για να της πάρει συνέντευξη για τη νέα της ταινία ( We're The Millers) δεν ήταν δυνατό να χάσει την ευκαιρία...

Έτσι εφτιαξε μία φανέλα της Γουότφορντ με τυπωμένο το όνομα της 44χρονης σταρ του Χόλιγουντ και το Νο 3 στην πλάτη και την προσέφερε στην Άνιστον τη διάρκεια της εκπομπής, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που τον ήθελε να διαφημίζει τις "σφήκες" και σε άλλες διασημότητες όπως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Μίλα Κούνις.

"Όταν πήρα συνέντευξη από τη Μίλα Κούνις (σ.σ. την είχε προσκαλέσει να δει ένα ματς στο Vicarage Road) δεν είχα μία φανέλα της Γουότφορντ να της δώσω και θα μετανιώνω πάντα για αυτό", είπε αρχικά ο Σταρκ δίνοντας τη φανέλα, με την Άνιστον να μην καταλαβαίνει προς στιγμήν και να του απαντάει: "Θέλεις να της δώσω εγώ τη φανέλα;".

Τζένιφερ Άνιστον, η "καυτή" οπαδός της Γουότφορντ
© BBC

Φυσικά, ο 26χρονος παραγωγός διευκρίνισε πως το δώρο ήταν για εκείνη και πρόσθεσε: "Είναι μικρή ομάδα, παίζει στην Τσάμπιονσιπ αλλά θα λατρέψουν το ότι σου έδωσα τη φανέλα".

Όσο για την αντίδραση της Τζένιφερ Άνιστον αυτή ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης: "Ω Θεέ μου. Είναι τόσο συναρπαστικό. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι μεγάλη ή μικρή ομάδα, νιώθω πολύ κολακευμένη".

Νομίζω ότι είναι κάτι το ξεχωριστό και το ότι είναι μικρή ομάδα σημαίνει ότι μπορεί μόνο να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, ολοένα και καλύτερη. Θα την φορέσω οπωσδήποτε".

Τζένιφερ Άνιστον, η "καυτή" οπαδός της Γουότφορντ
© BBC

Το φινάλε δε της συνέντευξης βρήκε τον Σταρκ να λέει στην Τζένιφερ Άνιστον: " Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο που μία από τις πιο καυτές γυναίκες στον κόσμο φοράει τη φανέλα της Γουότφορντ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ