ΣΤΗΛΕΣ

Τρομερή κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ

Τρομερή κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ

Όλες τις λεγόμενες κομπίνες τις έχουμε δει να γίνονται σε εκτελέσεις φάουλ αλλά αυτή σίγουρα δεν περιμέναμε να την δούμε. Αυτή η ευφάνταστη οξυδέρκεια των δύο ποδοσφαιριστών στην κυριολεξία κοίμισε την αντίπαλη ομάδα. Δείτε το καταπληκτικό βίντεο.

Πρόκειται για έναν αγώνα κολεγιακού πρωταθλήματος (όπως στο μπάσκετ για να καταλάβετε) μόνο που αντί για 22 παίκτες συνολικά και από τις δύο ομάδες υπάρχουν 20. Εννέα μέσα και ένας τερματοφύλακας.

Το κολεγιακό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Αμερική διεξάγεται όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο σε γήπεδα του ράγκμπι ή σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα με διαιτητές και επόπτες κανονικά.

Το παιχνίδι ήταν μεταξύ των Μπράιαντ και Κόνγουεϊ Σόκερ η γηπεδούχος ομάδα κερδίζει φάουλ έξω και αριστερά από την "μεγάλη" περιοχή, αν υφίσταται μεγάλη περιοχή στο συγκεκριμένο γήπεδο...

Πάνω από την μπάλα τρεις ποδοσφαιριστές, ο ένας δεξιά ο άλλος αριστερά και ο τρίτος πίσω από την μπάλα... Την συνέχεια θα την δείτε στο βίντεο.

Σημειώνουμε πως για όσους δεν καταλάβανε οι δύο παίκτες που βρισκόντουσαν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα της μπάλας συγκρούστηκαν μεταξύ τους έτσι ώστε να "παραπλανήσουν-κοιμίσουν" την αντίπαλη άμυνα και όπως φάνηκε τα κατάφεραν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ